hampis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Ποιο απο τα τρια προτιματε για τα τομ σας και γιατι ? Προσωπικα προτιμω βαση για τομ (πιο ευελικτο στην τοποθετηση-στοιχιση, ride χαμηλα), επειτα το ρακ και τελευταιο το τομ της κασας για τοποθετηση ακριβως απο πανω.Αυτα βεβαια για σετ με 2 τομ και 1 ή 2 βαθια.Γιατι για σετ με 3 τομ (πχ 8-10-12) το ρακ ειναι σχεδον μονοδρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Ιδια ακριβως σειρα και για εμενα...2 τομ σε βαση και το ride χαμηλα δεξια και αλλα δυο "βαθια" σε βαση ειναι το ιδανικο μου...10,12,14,16 κατα προτιμηση.. http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Με τρία τομ που έχω και περιορισμένο πλάτος λόγω χώρου το ρακ είναι η μόνη λύση. Συν ότι δεν έχω στο πάτωμα ένα σωρό πόδια από βάσεις να μπλέκονται μεταξύ τους. Ακόμα και το ταμπούρο και το hihat τα έχω πάνω στο ρακ χωρίς βάση ταμπούρου και πόδια στο hihat. Το μόνο πρόβλημα με το ρακ είναι ότι θες λίγη μελέτη πως θα τα βάλεις όλα γιατί το ένα επηρεάζει το άλλο και δεν έχεις περιθώριο να κάνεις πολλές όπως π.χ. μετακεινώντας λίγο μία απο τις βάσεις. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Rack και για μενα αφου εχω 3 τομ πανω απο το bass drum και ετσι δεν εχω πολλες επιλογες. Το ρακ ειναι αρκετα βολικη φαση δεν την παλευει ομως καθολου σε μεταφορες κλπ. Βεβαια δεν παλευεται κ πολυ να μεταφερεις ενα 7αρι σετ ή ενα δικασο. Γι αυτο πιστευω ειναι καλυτερο ρακ για το σπιτι και βασεις για εξω Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Rack και για μενα αφου εχω 3 τομ πανω απο το bass drum και ετσι δεν εχω πολλες επιλογες. Το ρακ ειναι αρκετα βολικη φαση δεν την παλευει ομως καθολου σε μεταφορες κλπ. Βεβαια δεν παλευεται κ πολυ να μεταφερεις ενα 7αρι σετ ή ενα δικασο. Γι αυτο πιστευω ειναι καλυτερο ρακ για το σπιτι και βασεις για εξω Το rack διπλωνει ομως , το αφηνεις με τα L-rods και τα booms για τα πιατα και εισαι ετοιμος.Αρκει βεβαια να χωραει και στο αμαξι.... Θα μου πεις βεβαια εκει που θα παιξεις live θα εχει χωρο για rack ??? :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cerealkiller Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Πιο ''χορταστικο'' απ'ολα το rack ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Το rack βολεύει απίστευτα σε μεγάλα σετ. Εγώ προσωπικά βολεύομαι με τις βάσεις ακόμα γιατί είναι συχνές οι μετακινήσεις. Αν θες να παίξεις έξω και να κουβαλάς rack καλύτερα να κάνεις το Νέα Υόρκη - Λίβερπουλ με κολύμπι... Οι βάσεις που μπλέκονται μεταξύ τους έχουν μια ιδιαίτερη χάρη... Το μπλέξιμο σε αναγκάζει να σκεφτείς όλους τους δυνατούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με αυτά. Και σε βάζει να ανακατατάξεις τις βάσεις όταν αλλάζεις τα ύψη ή της θέσεις των τυμπάνων. Επειδή δεν έχω σκοπό να μεγαλώσω το σετ αλλά να το μικρύνω (έχω περάσει σ' αυτό το στάδιο πλέον), δε θα πάω ποτέ (απ' ότι φαίνεται στο ρακ). "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny_bahalakos Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2010 Βαση τομ με hardware rack!οι ανταπτορες του rack δηλαδη ,το πατενταρησα ετσι επειδη ειχα το rack και περασα σε πιο μινιμαλιστικο setup (10,12,14)οπότε είναι όλα έυκολα στις μετακεινησεις και σταθερα σε σχεση με κοινές βασεις με μπιλια η καποιες αλλες που έχουν λίγες θέσεις για κλιση και με memory lock οσο αφορα κλισεις και υψη τα εχεις ετοιμα σε κάθε στήσιμο.Βέβαια αλλη η αίσθηση του rack πολυ πιο σταθερότητα και ενοιαίο σύνολο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 ρε παιδια γιατι μεταφερετε τα δικα σας σετ ? εκει που παιζετε δεν εχουν ντραμς ? εγω ετσι και εκανα λαιβ θα σκοπευα να φερω μονο το ταμπουρο και τα πιατινια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Σε βαση ταμπουρου (ο παλαιος παραδοσιακος τροπος που εχει επανελθει) βολευει παρα πολυ και ειναι και ομορφο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση