Προς το περιεχόμενο

2 amps in stereo


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα noizαδες θα ηθελα τις γνωμες σας στην  εξης απορια μου.Εχω εναν tech 21 trademark 60 απο τον οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος ημουν στο τσακ να παρω και την power engine 1χ12    σκεφτηκα ομως μηπως ειναι καλυτερο να παρω εναν λαμπατο και να τους χρησιμοποιω in stereo. Εχει κανεις σας παρομοια εμπειρια με εναν τετοιο συνδιασμο? Και αν ναι  θα πρεπει να προσεξω  κατι στα ηχητικα χαρακτηριστικα του λαμπατου να  συμπληρωνουν τον tech 21 η δεν  υπαρχει τετοιο θεμα ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 διαφορετικοι ενισχυτες σε stereo ειναι λιγο μπλιαχ  :-X

 

Εκτος αν εχεις στο μυαλο σου να τους εναλλασεις με κανα Α/Β box ωστε σε αλλους ηχουν να χρησιμοποιεις τον εναν και σε αλλους τον αλλο,ή αν θελεις σωνει και καλα τον συνδυασμενο ηχο των 2 μαζι,εγω παντως δεν θα το δοκιμαζα το στερεο ετσι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 διαφορετικοι ενισχυτες σε stereo ειναι λιγο μπλιαχ

 

2 διαφορετικοι ενισχυτες σε stereo ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος να παιζεις στερεο....αλλοιως γιατι να παιζεις με δυο  ΙΔΙΟΥΣ ενισχυτες και οχι με τον ΥΠΕΡΟΧΟ συνδιασμο δυο διαφορετικων ενισχυτων? (ετσι και αλλοιως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ stereo ηχο εχεις μονο αν χρησιμοποιεις stereo effects αλλοιως ολη την αλλη ωρα,δηλ.αυτη που δεν χρησιμοποιεις στερεο εφε, εχεις απλα...double mono)  ;D,οσο πιο διαφορετικοι τοσο το καλυτερο,προσωπικα μου αρεσει ο κλασσικος συνδιασμος ενος ενισχυτη Fender style (6L6/6V6) με εναν ενισχυτη VOX Style (EL84)...it is a match made in heaven.

 

 

YouTube - Broadcast Yourself.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 διαφορετικοι ενισχυτες σε stereo ειναι λιγο μπλιαχ  :-X

 

Όχι απαραίτητα, την μια και μοναδική φορά που είχα την ευκαιρία να ακούσω συνδυασμό 2 ενισχυτών, (από πεταλιέρα Line6 Xt που σου δίνει 2 εξόδους με διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε έξοδο, εφόσον επιθυμείς!), το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

 

Αν μάλιστα αφιερώσεις χρόνο για να φτιάξεις τους 2 ήχους να <<κολακεύουν> ο ένας τον άλλο φαντάζομαι ακόμα καλύτερα αποτελέσματα! Άσε που effects όπως το auto pan κτλ  παίρνουν άλλο νόημα.

 

Εχει κανεις σας παρομοια εμπειρια με εναν τετοιο συνδιασμο? Και αν ναι  θα πρεπει να προσεξω  κατι στα ηχητικα χαρακτηριστικα του λαμπατου να  συμπληρωνουν τον tech 21 η δεν  υπαρχει τετοιο θεμα ευχαριστω εκ των προτερων.

 

Δυστυχώς προσωπικά όχι, (και φαντάζομαι πολύ λίγοι θα έχουν), αλλά η λογική λέει να αναζητήσεις τεχνικά χαρακτηριστικά που ΛΕΙΠΟΥΝ απο τον tech21. Αλλά βέβαια μπορείς να πειραματιστείς, οπότε φαντάζομαι δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση.

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνησω με τον σου-φου!Ειναι κατι που το κανω συχνοτατα σπιτι μου παιζοντας με ενα  οπως ειπε με 6v6 και με εναν roland cube 30 παρακαλω(καθαρα τυπου jazz chorus)

Παρολη την μεγαλη διαφορα ισχυος σε χαμηλες εντασεις σπιτιου (ο μεγαλος στο1 και ο μικρος στο 4 περιπου) που τελικα δεν ειναι και τοσο χαμηλες :D,το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο ειδικα μ ενα καλο chorus.

Θελει ομως προσοχη στην ποσοτητα των εφε γιατι ευκολα μπορει να γινει μπαχαλο ;)

DO IT! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από προσωπική εμπειρία βάζοντας έναν fender super champ παρεα με τα καθαρα του tiny terror (vox ac15 αντιγραφο οχι εντελως πιστό αλλα κοντα) βρέθηκα μπροστά σε έναν δυναμικό τρισδιάστατο ήχο που τα είχε όλα...μπάσα και πρίμα από τον φέντερ και τραγουδιστά μεσαία από τον orange... προσθέτοντας ένα 80ς DOD stereo flanger ... τι να πω... ύπνωση!

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις φυσικα θα χρησιμοποιησω καποιο  a/b box .Σαν παραδειγμα κιθαριστα που παιζει με πολλους ενισχυτες ταυτοχρονα ειναι ο adam  jones των Tool αν και δεν παιζω κατι παρομοιο . Το στυλ μου ειναι πιο 70'ς progressive/ space κατι αναμεσα σε early ozrics και porcupine tree on the sunday of life.Για ενισχυτη σκεφτομαι κατι σε laney lc 30 η vc30  παντως θα δοκιμασω οσους πιο πολλους μπορω μαζι με τον tech 21(total  respect ) γι αυτον τον ενισχυτη!!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω πωλειται ενας τετοιος Laney στις αγγελίες και μάλιστα σε καλή τιμή.

(δεν εχω σχεση αλλα αφου το ειδα ειπα να το προτείνω)

Επίσης να προσθέσω ότι είναι ωραία φάση όταν εχεις δύο ενισχυτές να τρέχεις τον έναν καθαρό και τον άλλο να τον ανάβεις με α/β μποξ για οβερντραϊβ. έχω παρατηρήσει τότε ότι το σόλο αποκτά πολύ καλό definition... απλά μια σκέψη

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι argytar το εχω και αυτο στο μυαλο μου να παιζω και εναλλαξ με τους 2 ενισχυτες αλλα με ενδιαφερει περισσοτερο το να ακουγονται και οι 2 ταυτοχρονα.Βλεποντας και κανοντας θα δουμε . Την εχω δει την αγγελια για τον laney κοιταζω και τον Blackstar ht 20 απλως θελω να ακουσω και τους 2 ενισχυτες και ιδιαιτερα στα βρωμικα (απο τον tech 21 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και για τα 2 καναλια του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Δεν το γραψα καλά ,εννούσα on /off box μάλλον, δηλαδη να παιζουν και οι δύο μαζί ο ένας καθαρά ο άλλος βρώμικα!

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου