Προς το περιεχόμενο

Μικρόφωνα για drums


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Ψάχνω να αγοράσω μικρόφωνα για drums (όχι για δική μου χρήση άμεσα, απλά στείνω live) και καθώς έψαχνα στον Θωμά βρίκα κάτι σετάκια έτοιμα της Shure. http://www.thomann.de/gr/shure_pgdmk6xlr.htm Εγώ αρχικά σκεφτόμουν να πάρω ξεχωριστά μικρόφωνα (http://www.thomann.de/gr/ev_re20_microphone.htm μπότα, τίποτα akg c1000 και sm57 για ταμπούρο και τομ, και http://www.thomann.de/gr/akg_c451b.htm για οβερχεαντ) αλλα δεν συμφέρει. αξίζει να πάρω έτοιμο το σετάκι της shure ή κάτι αντίστοιχο μέχρι 400€?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα PG τις shure είναι καλά για τα λεφτά τους όπως και τα audix Fusion Series. Από κεί και μετά τα C1000S εγώ τα έχω βάλει σαν overheads και είναι πάρα πολυ καλά, όπως και στο hihat. Μην τα βάλεις σε toms - ταμπούρο γιατί λόγω της ευαισθησίας τους τηα έχεις bleeding από άλλες πηγές σε βαθμό που ένα απλό noise gate δεν θα μπορεί να το απομονώσει.

 

Το sm57 είναι πάρα πολύ καλό μικροφωνο για ταμπούρο και για τομ. Το EV RE20 είναι φανταστικό αλλά ολίγον τί τουρσί η τιμή του. Το AKG d112 είναι μια πολύ καλή εναλλακτική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα audix ξέρω το i5 ότι είναι εφάμιλλο του sm57. Είδα και τα Audix sets, είδα και τα akg. Σκεφτόμουν μήπος κάνω μία "μίξη" μικροφώνων, αλλιώς να πάρω το set της AKG http://www.thomann.de/gr/akg_drum_rhythm_pack.htm και να χρησιμοποιώ καί ένα C1000 που έχω. Και θα αγοράσω και ένα 57αρι γιατί το συγκρότημα που ασχολιέμαι κυρίως έχει ένα drummer με 3 τομ 1 ταμπούρο ενώ το σετάκι μου δίνει μόνο 3 mic. Εσύ θα τα χρησιμοποιούσες? Γενικά επειδή χρησιμποποιώ τα AKG κατα κόρων (c2000, c1000, τα perception 170) και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος θα προτημούσα την εταιρία αυτή (χωρίς να είναι απόλυτο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο θέμα τύμπανα τείνω πρός τα shure για τα λεφτά που κάνουν. Από κεί και μετά παίρνεις 2 57άρια ( ταμπούρο και βαθύ ) για να τα χρησιμοποιήσεις και και για να γράψεις κιθάρα.

 

Overheads εφόσων έχεις ένα c1000 πάρε ακόμα ένα να κλείσει το καρέ και να είσαι έτοιμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου