SoulisEchoes Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μένω θεσσαλονίκη και ο Ζοζέφ εδώ έχει κλείσει μερικά χρόνια τώρα! Με φτιάχνει πάρα πολύ το όλο σχέδιο κτλ, έχει και τα πουλάκια αλλα το logo δυστυχώς με χαλάει αρκετα Επαναλαμβάνω οτι είμαι φαντου συγκροτήματος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SoulisEchoes Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 που ειναι αυτο το μαγαζι φιλε μου ? λεω να παω κι εγω μια βολτα... Είναι στην Γούναρη όπως κατεβαίνεις απο καμάρα προς τα κάτω στο πρώτο στενό που συναντάς απο δεξιά. Απέναντι απο το βακούρα. Έχει δύο μαγαζιά εκεί. Τον Ζάχο και τις Χορδές. Στον Ζάχο την έχει την Akerfledt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι στην Γούναρη όπως κατεβαίνεις απο καμάρα προς τα κάτω στο πρώτο στενό που συναντάς απο δεξιά. Απέναντι απο το βακούρα. Έχει δύο μαγαζιά εκεί. Τον Ζάχο και τις Χορδές. Στον Ζάχο την έχει την Akerfledt για θεσσαλονικη μιλαμε ? επισης γιατι δεν παιρνεις το ιδιο μοντελο σε αλλο χρωμα ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να κι αλλη μια με σχεδιο - μπορει να σ' αρεσει καλυτερα. Περι ορεξεως... ;D http://www.thomann.de/gr/dbz_guitars_bolero_banneret.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2010 μαζι με την dbz bolero με το οικοσημο , παιρνεις και τις ασορτι παντοφλες ! Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση