Προς το περιεχόμενο

αγορα εισητηριων μεσω ιντερνετ


fm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο λογος για την συναυλια των spiritual beggars.ειχα παει 3 φορες στα ticket house και δν ειχαν βγει τ εισητηρια και ειπα να τα αγορασω μεσω ιντερνετ αλλα δεν εχω ξαναεπιχειρησει ακτι τετοιο.στ site ζηταει account paypal.(δεν εχω).μπορει κανεις ν δωσει τ φωτα του?εαν γινει η αγορα τ εισητηρια πως θ τ παρω στ χερια μ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν εχεις paypal, να σε συμβουλευα να φτιαξεις ενα. Ειναι δωρεαν, γινεται ευκολα και απλα θα το συνδεσεις με την καρτα που σκοπευες ετσι και αλλιως να χρησιμοποιησεις (υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες στο site τους). Ειναι ασφαλες, γρηγορο και συχνα απαραιτητη προυποθεση σε ιντερνετικες συνναλαγες.

 

Οταν αγοραζεις εισητηρια απο το internet, αποστελονται ταχυδρομικα στο σπιτι σου. Υποψην οτι μερικα agencies αρχιζουν την ταχυδρομικη αποστολη εισητηριων μονο ορισμενες μερες πριν τη συναυλια, ενω αλλα στη στελνουν μολις γινει processed η παραγγελια. Οποτε μην παραξενευτεις αν κλεισεις εισητηρια 2 μηνες πριν την συναυλια και αργησουν να εμφανιστουν. Φυσικα θα σου στειλουν και καποιο confirmation e-mail το οποιο ΔΕΝ ειναι εισητηριο, αλλα αν τυχον δεν φτασουν εγκαιρα τα εισητηρια συνηθως παρουσιαζεις αυτο μαζι με καποια ταυτοτητα η/και την καρτα που χρησιμοποιησες για την αγορα και εισαι οκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου