nikosgi Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο thread με αυτούς ...αν όχι, enjoy ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Άπαιχτο. ;D ;D ;D Έχουν και άλλα τέτοια covers τα παλικάρια; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Άπαιχτο. ;D ;D ;D Έχουν και άλλα τέτοια covers τα παλικάρια; Hayseed Dixie Walk This Way Και πολλααααααααααααα ακομα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2010 οι τυποι ειναι παρα πολυ μπροστα!!!!!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Εξαίρετοι, αν και με λίγο πιο νότια προφορά θα ήταν ακόμα καλύτεροι! (Δεν φτάνει που σχολιάζουμε την αγγλική προφορά των Ελλήνων τραγουδιστών, τώρα έχουμε άποψη και για τους Αμερικάνους. Καλά, έχουμε ξεφύγει τελείως… ;D) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ξέρουν καλά το είδος τους.Είναι ικανοί να διασκευάσουν μέχρι και τοκκάτα και φούγκα σε Dminor. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Ξέρουν καλά το είδος τους.Είναι ικανοί να διασκευάσουν μέχρι και τοκκάτα και φούγκα σε Dminor. κάτι ξέρεις εσυ... ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Nikosgi, σ' ευχαριστώ πολύ. Πολύ όμως. Έχω σβήσει... ;D :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2010 πολύ κέφι!!!! και γελιο ;D ;D ;D ;D ;D γαματοι!!!! και γελαδαριδες ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση