Προς το περιεχόμενο

Αγορα Gibson Les Paul Studio


Deviser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδεs Kαλησπερα,ενδιαφερομαι για την Gibson studio,ειχα παιξει παλιοτερα και την βρηκα αρκετα καλη...τουλαχιστον εμενα μου εκατσε καλα...βασικα εχω μια Fender Stratocaster tou 79 δεν την αλλαζω με τιποτα...Akoυω διαφορα για τη Studio Tou στυλ ειναι Θεμα Τζοκερ κτλ....Ξερω πωs ειναι οι φτηνοσειρα και εχω παιξει και με Black Beaty kai me zakk Wylde,ξερω πωs ειναι οι καλεs Gibson...Παρολα αυτα Θα ηθελα τη Γνωμη σαs,Το budget μου ειναι περιορισμενο στο 1000αρικο...δεν εχω επιλογεs εκτοs Aν στραφω σε Paula αλληs εταιριαs...πχ Esp ltd κτλ......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πολυ καλη η traditional αλλα η πιο φτηνη εχει 1580ε.

Av δεν εισαι σιγουρος για την studio,εγω θα σου προτεινα SG standard η την studio με τους BB pro....(για 640ε μια χαρα,πιο παλια ειχαν και σκληρη θηκη στην ιδια τιμη)

http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_studio_limited_wbcr.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου πως γινεται να εισαι αναμεσα στην lespaul studio και την ec-1000?θελω να πω η μια εχει emg η αλλη οχι.Η μια παιζει μεταλ η αλλη οχι και τοσο...Για τι δουλια την θελεις?

Αν θες να παιξεις μεταλ παντως η ec-1000 ειναι κλασικη δοκιμασμενη λυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παω να την δοκιμασω οι καλεs πανε γυρω στο 1000αρικο απλα δεν εχω παιξει με την συσκεγκριμενη θα τισ τσεκαρω..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα εχω μεταλ καταβολεs kai παιξιμο...............

 

Τότε σίγουρα θα σε βολέψει κάπως καλύτερα η ESP. Εχει καμπύλες στο σώμα που είναι πιο εργονομικές και βολικές, πιο "βαθύ" single cutaway για να έχεις πρόσβαση στα τελευταία από τα 24 τάστα και άλλα πολλά.

Βέβαια, οι παραπάνω Gibson studio που προτάθηκαν είναι μια χαρά και μπορούν άνετα να παίξουν και metal με τους μαγνήτες που έχουν.

Aν σου αρέσει περισσότερο το κλασσικό σχημα LP και η αίσθησή του, οι studio με faded φινίρισμα είναι οικονομικές και αξιοπρεπέστατες.

Φορούν δυνατούς μαγνήτες(498,490,Βurstbuckers) και το faded μπράτσο είναι σίγουρα πιο "γρηγορο" στο παίξιμο -λόγω υφής- από τα full glossy λουστραρισμένα.

 

Για active επιλογή μαγνητών, γενικά δες και τους Seymour Duncan Blackouts που προσωπικά τους βρίσκω πολύ πιο εξελιγμένους ηχητικά από Emg και καταλληλότερους για lead και shredding.

 

 

Επίσης, μια εναλλακτική λύση για τις ltd κιθάρες, είναι η ανερχόμενη εταιρία VGS που παράγει πολύ καλά μοντέλα, εμπνευσμένα από την Esp:

 

http://www.musik-schmidt.de/gb-VGS-Eruption-Pro-RH.html

 

http://www.vgs-guitars.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου