GabrielM Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον , είδα και απο takamine αλλα εκεί χάθηκα εντελώς με την πλυθώρα των μοντέλων. Είμαι μεταξυ http://www.dv247.com/guitars/epiphone-dr-500mce-masterbilt--72164 http://www.thomann.de/gr/simonpatrick_woodland_cw_spruce_a32.htm http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/Seagull-Maritime-SWS-HG-/art-GIT0016329-000 Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koomis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2011 Για την Simon & Patrick την ξέρεις τη γνώμη μου. Την epiphone δεν θα την πρότεινα λόγω της μουντίλας που συνήθως βγάζει το μαόνι και όσες έχω δοκιμάσει (αν και δεν έχω πιάσει την συγκεκριμένη), δεν μου άρεσαν καθόλου ηχητικά, αν και ήταν πολύ βολικές στο χέρι και το αγκάλιασμα. Για τις Seagull έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικότερα. Πάλι έχω τις ενστάσεις μου για το μαόνι και επίσης δεν μου αρέσει το nitro finish. Προτιμώ σκέτο ξύλο κυρίως οπτικά. Μερικοί λένε ότι επηρεάζει πολύ τον ήχο. Θα μπορούσε κάποιος πιο έμπειρος να σε διαφωτίσει σε αυτό το θέμα. Πάντως αν αποφασίσεις πες ποιά πήρες τελικά ;) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Τελικα πήρα την epiphone dr-500mce.Αναμένω την άλλη εβδομαδα να έρθει. Ευχαριστω όλους για όλες τις συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2011 καλορίζικη αδελφέ!!! περιμένουμε review!!!! άντε καλά παιξίματα!!!! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα Η κιθάρα ήρθε παρασκευή. Πρώτη εικόνα.Εξωτερικά τα ξύλα φένονται καλοδουλεμένα και καλοβαμένα. Το μόνο όχι τόσο καλό είναι το binding περιμετρικά της ταστιέρας και του headstock. Ακουστικά : Οι ψηλές είναι bright και οι χαμηλές όχι τόσο.Οι χαμηλές (μπάσες) μου ακούγονται πιο μουντες.Αλλα δεν με πειράζει.Ίσως μετανοιωσα με το cut away γιατι ίσως να ήθελα περισσότερο ενταση.(αν ισχύει οτι κόβει πολυ).Αλλα θα δοκιμαστεί παρέα και με αλλα 2 ακουστικά όργανα διπλα δίπλα και τότε θα συγκρίνω. Κατα τα άλλα για τον σκοπό που την πήρα μια χαρα. Βέβαια να αναφέρω οτι δεν έχω εμπειριά απο ακουστικές γενικότερα. Το μόνο πρόβλημα που έχω και δεν ξέρω πώς να το λύσω ειναι οτι στην μπάσα Μι απο 1ο μέχρι 5 τάστο ατονάρει. Πχ η ΣΟΛ ειναι κάτι μόρια πιο ψηλα.Γενικα βγαίνουν πιο ψηλά οι νότες.Ελεγμένο. Αλλάζω χορδές βάζω καινούργιες και πάλι το ίδιο :( Τεντώνω λίγο την βέργα και πάλι τα ίδια. Τι στον κόρακα το ίδιο πρόβλημα έχω και στην ηλεκτρική.... Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 απο action πώς είναι? τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα. Το action το θεωρώ οκ.Δεν είναι ούτε χαμηλά , όυτε ψηλά.Δεν φρετάρει πουθενα.Αλλα με βάση τον οδηγό του SF δεν έχω το ανάλογο κενό διαστημα μεταξυ τάστου και χορδής στο 8ό τάστο.Δεν έχω σχεδόν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerrard Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα. με βάση τον οδηγό του SF δεν έχω το ανάλογο κενό διαστημα μεταξυ τάστου και χορδής στο 8ό τάστο.Δεν έχω σχεδόν καθόλου. ψιλά γράμματα... ακουστική κιθάρα είναι δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια πάνω της ;) καλόπαιχτη!!! τετραφάρμακος www.myspace.com/palebluepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GabrielM Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση