Προς το περιεχόμενο

ζύγισμα AHEAD 5Α


nosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όπως όλοι ξέρεται... ( ή μπορεί και όχι) οι ahead 5Α έχουν ένα πολύ ιδιέτερο και πολλές φορές βολικό ζύγισμα. τις έχω πάρει και δεν θέλω να τις αποχωριστό αλλά ο ήχος είναι πολύύύύύ... μεταλικός στακάτος και dry ;). θέλω αν έχει βρεί κάποιος μπακέτες ξύλινες με το ίδιο ( καλά πολλά θέλω) ή έστω παρόμοιο ζύγισμα ώστε να έχουν ποιο... μελωδικό ήχο. πατέντες για να κάνω τις ahead να ακούγονται σαν ξύλο ευπρόσδεκτες αρκεί να μην μου πείτε κάτι κουλά κοψε το πλαστικό και τέτοια :P.

ευχαριστώ εκ των προτέρων ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επειδη δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλοι....φαν των Ahead ...καλυτερα να ..παρεις σβαρνα τα μαγαζια και να τσεκαρεις μπακετες....δεν ξερω αν οι Ahead ειναι .....εμπροσθοβαρες ή οπισθοβαρες και τι σου αρεσει περισσοτερο αλλα ξεκινα διαβαζοντας αυτες τις βασικες οδηγιες

 

http://www.vicfirth.com/product/how-to-pick-your-sticks.html

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω αλλάξει πάρα πολλές μπακέτες και πιστεψέ με μέχρι να φτάσω στις ahead πέρασα από όλες τις εταιρίες με όλα τα ζυγίσματα που μου έκαναν κλίκ αλλά οι ahead είναι ,προσορινά για μένα ,το κάτι άλλο. μέχρι να αποφασίσω στις ahead πέρασα 6 ώρες στο drumstore σπάζοντας τα αρχίδια του μαγαζάτορα και δοκιμάζοντας μπακέτες μιας και πλέον οι μπακέτες που χρησιμοποιούσα( 5Α xtreme) μου φένονταν πολύ εμπροσθόβαρες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω οδηγίες για νέες μπακέτες γιατί ξέρω ακριβός τι θέλω 8)

και κατι έξτρα πιστεύω ότι μερικοί θα πορόνονται με τις ahead γιατί είναι κάτι διαφορετικο και μερικοί θα αποθούνται απο αυτο αλλα οι ahead είναι μπακέτες με ιδιέτερο ζύγισμα και πρέπει όσο το δυνατόν γίνετε να τις βλέπετε σφαιρικά και να μην τις σνομπάρετε ούτε να τις υπερτιμάτε.

( το ίδιο θέμα το έβαλα σε ξένο site και περιμένω καρπούς αν βγει τίποτα θα κολλήσω την απάντηση εδώ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου