Προς το περιεχόμενο

indie guitars


Προτεινόμενες αναρτήσεις

είδα ένα site στο Net για καποιες κιθάρες ονόματι indie ..

(δεν βάζω link ...!)

έχει ωραία σχεδιάκια για les paul

από όσα είδα είναι αγγλική εταιρία που μάλλον τα κατασκευάζει κορέα..

απο ξύλα λέει οτι κατασκευάζονται απο μαόνι

για harware μαγνήτες κλπ δεν έχει κάτι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθέτω λόγω των κανονισμών. Πάντως νομίζω ότι αν δεν είναι λινκ μαγαζιού τότε ειναι οκ να βάλεις το λινκ.

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και αν ειναι λινκ μαγαζιου καλα ειναι να δουμε και τι τιμη εχει.

 

ρε παιδια δε μου αρεσει αυτο το συστημα .

 

σε ενα αλλο θρεντ σημερινο ενα μελος ρωταει που θα βρει κατι

και βγαινει ενας και του λεει σου εστειλα πμ

και μετα ενας αλλος σου εστειλα κι εγω ενα

και μετα λεει οκ πηγα σε αυτα που μου εστειλες και μπλα μπλα

και εστι δε βγαζω ακρη δε μαθαινω τιποτα δε κερδιζω τποτα .

αμα ειναι ετσι αλλη φορα αμα θελω τιποτα , πχ που θα βρω καλους μαγνητες και καλα κουρδισμενα ξυλα για κιθαρα θα στελνω πμ στον superfunk και στον abraxas

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά συμφωνώ μαζί σου και εγώ. Ποτέ δεν ενοχλήθηκα από κάποια παραπομπή σε μαγαζί. Ισα ίσα που σου γλιτώνει και χρόνο. Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα δηλαδή.

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πχ που θα βρω καλους μαγνητες και καλα κουρδισμενα ξυλα για κιθαρα θα στελνω πμ στον superfunk και στον abraxas

 

Μπουχαχαχαχα! :lol: :lol: :lol:

 

Όχι φιλαράκι, σε μένα μη στείλεις, τα δικά μου ξύλα είναι ξεκούρδιστα. :lol:

 

Τώρα που το σκέφτομαι, ούτε στον άλλο παππού μη στείλεις για κουρδισμένα! :P

 

edit: Αυτό που συζητάτε δεν ισχύει, αν πρόκειται για ΕΠΙΣΗΜΟ site κατασκευαστή. Μόνο για μαγαζιά έχει ζητηθεί να επιδείξουμε φειδώ και αυτοσυγκράτηση σε ό,τι προτείνουμε. Ο yameth είναι ο αρμόδιος να τοποθετηθεί αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει 'απαγόρευση' μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια, ειναι ξεκαθαρο το τι πρεπει και τι δεν πρεπει να γινεται.

 

πχ, αν θελω να ρωτησω, για ενα μοντελο της fender, θα πρεπει να δωσω το link απο το www.fender.com και οχι απο τον thomann.

 

οποτε το http://www.indieguitars.com/, που ειναι το link των κιθαρων στις οποιες αναφερομαστε, μπορουμε να το δωσουμε χωρις κανενα προβλημα. μην τρελλαθουμε κιολας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι να μη δωσεις απο τον θωμα. αμα θες να πεις ειμαι αναμεσα σε αυτες τις κιθαρες , τι θα κανουμε για να δουμε τιμη , να τρελλαθουμε δηλαδη στο κοπι πειστ? και οπως εγραψα και πριν τα επισημα σαιτ τα μεγαλοποιουν λιγο

παιδια δεν ειμαστε καναλι της τηλεορασης

μια παρεα ειμαστε , ενα πηγαδακι , απλα μιλαμε λιγο πιο δυνατα και ακουγομαστε και εξω , οπου ο καθενας απο τους εξω ομως μπορει να κανει ενα βηματακι ποιο περα και να μη μας ακουει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι να μη δωσεις απο τον θωμα. αμα θες να πεις ειμαι αναμεσα σε αυτες τις κιθαρες ' date=' τι θα κανουμε για να δουμε τιμη , να τρελλαθουμε δηλαδη στο κοπι πειστ? και οπως εγραψα και πριν τα επισημα σαιτ τα μεγαλοποιουν λιγο

παιδια δεν ειμαστε καναλι της τηλεορασης

μια παρεα ειμαστε , ενα πηγαδακι , απλα μιλαμε λιγο πιο δυνατα και ακουγομαστε και εξω , οπου ο καθενας απο τους εξω ομως μπορει να κανει ενα βηματακι ποιο περα και να μη μας ακουει.[/quote']

 

Παρ' ότι δεν μου πολυπέφτει λόγος (καθώς ποτέ νομίζω δεν έχω βάλει κανένα λινκ), νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί το θέμα.

 

Αν κάποιος ζητά πληροφορίες για κάτι, βάλτε του ένα λινκ (στο φόρουμ) όπου (εσείς κρίνετε) ότι θα βρεί όσο γίνεται πιο αντικειμενικές πληροφορίες. Αν ζητά τιμές, στείλτε του με πμ ένα λινκ για να βρει τιμές. Δεν είναι νομίζω και τόσο μεγάλο βάσανο να κάνουμε κάτι τέτοιο.

 

Το επιχείρημα του boody (και άλλων) ότι τα επίσημα site δολίως υπερ-εκτιμούν την ποιότητα των προϊόντων τους ισχύει 10000% για τον Τομαν και άλλους διότι ο Τόμαν είναι έμπορος και γι' αυτόν ΟΛΑ τα προϊόντα είναι καλά και άγια - διότι ΟΛΑ θέλει να τα πουλήσει. ¶μα βρείτε σελίδα του Τόμαν που να περιέχει μη-κολακευτικές πληροφορίες για κάποιο προϊόν, παρακαλώ πολύ να μου την δείξετε.

 

Η μόνη γκρίζα περιοχή είναι "τι κάνουμε όταν θέλουμε να δείξουμε τιμές για να καταγγείλουμε μία κακή τιμολογιακή πολιτική" όπου εκεί οι απόψεις διαφέρουν. Συνήθως αυτές οι καταγγελίες αφορούν κάποιον έλληνα έμπορο ο οποίος έχει τις τιμές του τιμοκαταλόγου λιανικής στο site του, οι οποίες άμεσα συγκρινόμενες με τις τιμές του Τόμαν (π.χ.) συνήθως παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές.

 

Αυτό το φαινόμενο οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ότι το εμπόριο στην Ελλάδα έχει μείνει εφιαλτικά πίσω (όχι μόνο στα μουσικά - ψάξτε να βρείτε τιμές φωτογραφικών π.χ. και θα πάθετε κολούμπρα). Στην Ελλάδα υπάρχει συνήθως ένας έμπορος ο οποίος λειτουργεί μέσω των απανταχού συνεργαζόμενων μαγαζιών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι, δημοσιοποιεί τιμές που στοχεύουν στο να προστατεύσουν τους συνεργάτες του ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τον κόσμο να ψωνίζει από αυτά τα καταστήματα και όχι από τον ίδιο. Στα λιγοστά πράγματα που έχω αγοράσει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ΠΑΝΤΑ είχα την ίδια τιμή που βρίσκω και στα ξένα sites αλλά μετά από παζάρι και κουβεντούλα με τον πωλητή.

 

ΟΚ, συμφωνώ ότι είναι μαλακία αυτό το πράγμα, αλλά επειδή εδώ οι καταγγελίες γίνονται ανώνυμα και δεν μπορώ να ξέρω αν αυτός που καταγγέλει έχει οποιαδήποτε σοβαρή καταναλωτική εμπειρία, απλά προτείνω κάποια φειδώ και στην δημοσίευση και στην αποδοχή τέτοιων καταγγελιών. ¶λλωστε θα έχετε προσέξει ότι οι "συστάσεις" είναι θεωρητικές - ουδέποτε έχει διαγραφεί ή τροποποιηθεί ή μετακινηθεί ποστ με τέτοιες πληροφορίες.

 

Τέλος του off-topic, ελπίζω ότι οι διευκρινήσεις θα βοηθήσουν.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου