Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Πέτυχα τις προάλλες το pulp fiction στην τηλεόραση και θυμήθηκα την κορυφαία σκηνή με την ολ τάιμ ατάκα "Pretty please, with sugar on top. Clean the fucking car" από τον τεράστιο Harvey Keitel: Τώρα πώς από αυτή τη σκηνή μου έκατσε έμπνευση και έγραψα το παρακάτω δεν ξέρω. Ίσως έχει να κάνει με το ότι ακούω πολύ Mississippi John Hurt τελευταία. Τέλος πάντων. Έβαλα την τέλε στον DR με τρέμολο και με τσαπατσούλικο fingerpicking βγήκε το εξής: Sugar_On_Top.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Ωραίο είναι. Ευχαριστούμε που μας προτιμάς. ;D Υ.Γ: Δεν έχω δει την ταινία ( :o και όμως :o) Υ.Γ.2: Ορίστε, δεν έβαλα πορνοστάρ αυτή τη φορά. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Ωραίος ο παίχτης!!!! 8) Δεν έχω δει την ταινία ( :o και όμως :o) Δε σε πιστεύω..... :o Από άποψη ή απλά δεν έτυχε; :-\ https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Σπύρο, με αναστάτωσες να πάω να πάρω το Tr-2 της Boss (και θα το πάρω) (αν και έχω διαφόρων ειδών ;D ;D tremolo- μου ξύπνησες το gas αλήτη). ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ γκάιζ. Ουδεμία ευθύνη φέρω για φαινόμενα gas btw. Έκατσα και το έγραψα πιο συμμαζεμένα με ακουστική. Νομίζω είναι καλύτερο έτσι. Ρίξτε μια αυτιά αν έχετε όρεξη. sugar_on_top_acoustic.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 και σε φεστιβάλ κλασικού σινεμά να πάω ..... έτσι ΔΕΝ θα παίξω :-[ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Οντως ακουστικο ειναι πολυ πολυ καλυτερο(η αποψη μου μονο). και σε φεστιβάλ κλασικού σινεμά να πάω ..... έτσι ΔΕΝ θα παίξω :-[ Μ2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Έκατσα και το έγραψα πιο συμμαζεμένα με ακουστική. Νομίζω είναι καλύτερο έτσι. Ρίξτε μια αυτιά αν έχετε όρεξη. Nαι είναι καλύτερο, πιο σίγουρο παίξιμο, χρόνος. Απλά στο άλλο ο ήχος της Τele ειδικά στην εισαγωγή σκοτώνει. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Και εγώ προτιμώ την electric version! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Πολύ ωραίο!!! Αφηγηματικό και soundtrackικό! Θα πήγαινε εξαιρετικά με την ταινία!!! Πολύ καλός και ο ήχος της tele, αλλά θα προτιμήσω την acoustic version!! Μπράβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση