Tthawth Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Χαιρετω σας! Μηπως γνωριζει κανεις τα παρακατω tuners? Τα συγκεκριμενα τα φορανε και τα G&L μπάσα. Η απορια μου ειναι το τι ακριβώς κάνει η μαυρη άλεν βίδα που έχουν στη μία άκρη του κλειδιού. Έχει να κανει με ρύθμιση tension? Και αν ναι, τι ανοχη εχει στη περιστροφη της αυτη η βιδουλα; (η βιδα δεν φαινεται στην φωτο, ειναι στο τέλος του κλειδιου, απο τα αριστερα δλδ) http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 και τα μπάσσα της fender έχουν τέτοια κλειδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Το δικο μου (L-2500) δεν εχει τετοια allen βιδα... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 ok! Δεν υπηρχε περιπτωση να βρω φωτο στο νετ, οποτε ανεβασα μια δικη μου. Αυτη η μαυρη αλεν βιδουλα, πως λειτουργει; (διχως να κανω καμια ζημια) http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2011 καποια κλειδια κιθαρας εχουν απο πανω βιδα για να ρυθμηστει το ποσο σφιχτο ή χαλαρο θα ειναι το κλειδι κατα τη ρυθμηση τηες χορδης.και μαλλον και αυτο κανει την ιδια δουλεια αλλα με αλενοβιδα απο κατω.βιδωνεις σφιγγει,ξεβιδωνεις χαλαρωνει κατα το γουστο σου papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Κατοπιν ψαξιματος (δηλαδη ρωτησα στο Talkbass ;D), το allen ΜΑΛΛΟΝ ειναι για να αποσυναρμολογηθει το κουρδιστηρι. Το δικο μου δεν το εχει γιατι τα Αμερικανικα G&L φορανε ελαφρως διαφορετικα κουρδιστηρια (σαν αυτα που εδειξες στην πρωτη εικονα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 παω να δω δεν την ειχα δει ποτε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 καποια κλειδια κιθαρας εχουν απο πανω βιδα για να ρυθμηστει το ποσο σφιχτο ή χαλαρο θα ειναι το κλειδι κατα τη ρυθμηση τηες χορδης.και μαλλον και αυτο κανει την ιδια δουλεια αλλα με αλενοβιδα απο κατω.βιδωνεις σφιγγει,ξεβιδωνεις χαλαρωνει κατα το γουστο σου Ακριβως! Γι αυτο ειναι. Αλλα καλο ειναι να μην τα πειραζεις συχνα. Ειναι απο το εργοστασιο παντα σωστα ρυθμισμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2011 Ευχαριστω για τα φώτα σας ;) Έχω ενα θεματακι με την γαρδουμπα 'Β' που παντα την βρισκω χαλαρωμένη και αναρωτιεμαι μηπως θελει πειραγμα το tuner. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση