atreu73 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Δεν μ' αρέσουν οι υπερβολές αλλά φίλε είσαι εξαιρετικός. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2011 Οφείλω κι εγώ να σε συγχαρώ για το υπέροχο παίξιμο και τα ισορροπημένα ηχοχρώματα! Πραγματικά μου έπλασε τοπία στο μυαλό μου το συγκεκριμένο κομμάτι, και χωρίς δεύτερη σκέψη θα αγόραζα μια ολοκληρωμένη δουλειά σου! Χαίρομαι που αυτό το υπέροχο είδος της fingerstyle ακουστικής αρχίζει και ανθίζει! Επίσης (ως και κλασσικός κιθαρίστας) μπορώ να πω ότι έχεις πολύ ωραία "κλασσική" τεχνική, τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό! Μπράβο! Το cd ASAP! ;D Σε ευχαριστώ παρα πολύ και χαίρομαι που το κομμάτι σου δημιούργησε εικόνες. Όσο για την τεχνική μου ώρες-ώρες θεωρώ ότι είναι άθλια :D οπότε σε ευχαριστώ διπλά. @gskar Είδες που σου είπα Γιώργο! Έχεις ζήτηση ;D Για να δούμε, για να δούμε :D Δεν μ' αρέσουν οι υπερβολές αλλά φίλε είσαι εξαιρετικός. Υπερβολή είναι αλλά την δέχομαι :D http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AB Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2011 Συγχαρητήρια.Πολύ ωραίο απ'όλες τις απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση