Προς το περιεχόμενο

Αγορά td6-kw


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι όμως είναι αληθινό. Το "καινούργιο" στοιχίζει γύρω στα 1750¤' date=' αν δεν κανω λάθος...

Θα ήθελα όμως και τη γνώμη σου σχετικά με διπλοπέταλο αν και εφόσον γνωρίζεις, γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και δεν ξέρω ποιο ακριβώς. Σχετικά με το snare ως προς τις διαστάσεις σου φαίνεται [i']μικρό[/i] το 8άρι;

 

Αν όντως το πουλήσουν 1750 είναι τραγικοί.. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο της roland πρόσφατα (πριν από 1-2 εβδομάδες) και δεν ήξερε ακόμα, αλλά μου είπε 'θα δούμε', ακόμα και όταν του είπα πως στο εξωτερικό είναι στην ίδια τιμή με το παλιό..

 

Διπλοπέταλο δεν έχω, και δεν έχω παίξει ποτέ ούτε στην ακουστική ντραμς οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα. Πάντως, αρκετός κόσμος χρησιμοποιεί σε άλλα forum που διαβάζω, και δεν φαίνεται να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Μόνο που το kd-8 bass drum που έχει το td6 είναι ίσως λίγο μικρό σε διάμετρο για διπέταλλο, δεν ξέρω (στο manual αναφέρει πως μπορεί να το υποστηρίξει).

 

Το snare το καινούριο είναι 10'' αλλά νομίζω η καθαρή επιφάνεια που παίζεις είναι 8''-9'' - έχει ένα υλικό σαν δαχτυλίδι γύρω γύρω το οποίο δεν μετράει ουσιαστικά. Ουσιαστικά 8αρι είναι καθαρά και το καινούριο. Ωστόσο, έχει πιο εύκολα rim shots και γενικότερα καλύτερο response και feel από το παλιό mesh pad του td6 (όπως μου είπε φίλος που έχει το td6-v). Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ταμπούρο, έχει καλό ριμπάουντ, είναι απίστευτα ευαίσθητο (πολύ περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα pads, όσο και απαλά να το ακουμπίσεις, θα κάνει trigger, ανάλογης λεπτότητας .. είναι πολύ καλό), οι δυναμικές του είναι καλές...

 

Κοίτα, εμένα γενικώς με ξενέρωνε λίγο το μικρότερο μέγεθος στην αρχή, αλλά τελικά δεν είναι τίποτα. Το συνηθίζεις και δεν αποτελεί πρόβλημα, το ταμπούρο μου φαίνεται ΟΚ ως προς το μέγεθος.

 

Με χαλάει λίγο το ride που η καμπάνα παίζει όχι με το που χτυπάς αλλά με την δύναμη που το χτυπάς. Αλλά και ακριβότερο 3-zone cymbal να πάρεις (πχ το cy-12/15 κλπ), δεν υποστηρίζει 3-way ο εγκέφαλος, οπότε τσάμπα τα λεφτά πιστεύω. Θα ήθελα ένα 2-way ride με bow και bell, και ας μην έχει edge trigger... Αλλά ψιλά γράμματα είναι αυτά, εν ολίγοις όλα ΟΚ είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν ξέρω αν θα το πουλήσουν, αλλά τόσο το δίνουν το td6kw εδώ στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα. 1750€. Και κοντά 1500€ το td6kv το προηγούμενο. Τιμές μετρητής για την εβδομάδα που πέρασε.

Τώρα μπορεί σε κανέναν άλλο που τους γεμίζει η φάτσα του να το δώσουν άλλη τιμή.. :) αλλά και εμένα αυτά μου είπαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρητικά όλα γίνονται, στην πράξη όμως...

Για το ride συμφωνώ κι εγώ γιατί έχοντάς το δοκιμάσει σε καταλαβαίνω.

Φίλε x_pap αυτό μπορεί και να συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Λες να καταφύγω σε πλαστικό; :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν θα το πουλήσουν' date=' αλλά τόσο το δίνουν το td6kw εδώ στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα. 1750¤. Και κοντά 1500¤ το td6kv το προηγούμενο. Τιμές μετρητής για την εβδομάδα που πέρασε.

Τώρα μπορεί σε κανέναν άλλο που τους γεμίζει η φάτσα του να το δώσουν άλλη τιμή.. :) αλλά και εμένα αυτά μου είπαν.[/quote']

 

1750 με ή χωρίς το rack? Γιατί στα προηγούμενα μοντέλα, οι τιμές ήταν χωρίς το rack...

 

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε.. Το rack σκέτο ο thomann το δίνει 180, εδώ το παλιό το δίνουν περίπου 220-240...

 

Το καινούριο rack είναι το mds-6c

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την αντιπροσωπεία της Roland στην Αθήνα το έχουν και η τιμή είναι 1750€ με το rack. (για τα td6-kw μιλάμε πάντα με το καινούριο rack)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την αντιπροσωπεία της Roland στην Αθήνα το έχουν και η τιμή είναι 1750¤ με το rack. (για τα td6-kw μιλάμε πάντα με το καινούριο rack)

 

Α, το έφεραν; Είσαι σίγουρος; Ρώτησα το Σάββατο που πέρασε και μου είπαν πως δεν έχει έρθει ακόμα, και μάλλον το περίμεναν για τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου..

 

Πάντως, χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση κανενός (άλλωστε εγώ το πήρα από εξωτερικό), το drumstore στην Αθήνα έκανε προσφορά στο προηγούμενο μοντέλο και σε τιμές μετρητοίς έδινε δώρο το rack, οπότε πχ το πούλαγε 1560 το td6-v όταν η αντιπροσωπεία το έδινε 1750. Ρωτήστε αν θα κάνουν το ίδιο με το td6-kw.

 

Πάντως με 1750 τιμή, την κράτησαν στα επίπεδα του παλιού μοντέλου - όπως έγινε παντού δηλαδή. Δίνοντας 1500 το παλιό, θέλουν να ξεφορτωθούν το στοκ ουσιαστικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη Roland στην Αθήνα πήραν στον Στόλλα τηλ. και μου είπαν τιμή. 1750€ θα βγεί είπε ο πολιτής με το rack. Τώρα αν εννοούσε πως θα χρειαστεί να το παραγγείλω και να το πάρω μετά τον Αύγουστο δεν διευκρινίστηκε :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου