Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη δεύτερης λυχνίας στο Silver Dragon της Rocktron


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το "Route 66" της Visual Sound που είναι ένα πετάλι compressor overdrive αναλογικό με δύο ποδοδιακόπτες.O Compressor μπορεί να σου δώσει το boostαρισμα που ζητάς και το overdrive του είναι σαν το tubescreamer της Ibanez, πολυ ποιοτικό για να σου δώσει gain.Θα το τοποθετήσεις πριν το Silver Dragon στην αλυσίδα των εφε σου, υπάρχουν καταστήματα στην αθήνα που το πουλάνε νομίζω οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασα το Behringer UM100 που είναι κλώνος του Boss Metalzone (αν δεν κάνω λάθος), το Ibanez Soundtank ClassicMetal και σήμερα δοκίμασα επιπλέον το κλασικό Boss DS-1 και ένα MXR δεν θυμάμαι ποιο όμως. Σε ΚΑΝΕΝΑ δεν έβαλα το gain πάνω από το 1, αλλά δεν boost-αραν μονάχα, έδιναν και gain.

Χθες που ήμουν στη δουλειά μου ήρθε η αναλαμπή για το boostar-ισμα με overdrive, αλλά επειδή δεν διαθέτω και δεν ξέρω κάποιον να δανειστώ δεν θέλω να αγοράσω και άμα δεν μ' αρέσει να παλεύω να το πουλήσω. Αλλά άμα δεν δοκιμάσω δεν θα μάθω. Οπότε ή booster ή overdrive. Ακούω τις γνώμες σας φίλοι μου, υπέρ και κατά.

 

ευχαριστώ για το χρόνο σας

 

Κατά καιρούς έχουν περάσει απ'τα χέρια μου μερικά Booster, αλλά ποτέ δεν μου έκατσε κάποιο να κάνει αυτό που θέλω.

Αυτό το boost που έψαχνα (που μάλλον ψάχνεις και εσύ), το βρήκα στα OD πετάλια και μάλιστα εκεί έχεις 2 επιλογές.

1) Να το χρησιμοποιήσεις απλά για να κάνεις ένα clean boost στον ήχο σου, χωρίς μεγάλη αλλαγή στο gain, με το να ρυθμίσεις το gain χαμηλά και την ένταση λίγο πιο πάνω απ'τον ήδη υπάρχον ήχο σου.

2) Να το χρησιμοποιήσεις σαν gain booster για σόλο, με το gain ψηλά (στο 6-7) και το volume σε επίπεδο που να ανεβάζει ίσα ίσα την ένταση τόσο ώστε να ακούγετε η διαφορά απ'τον προηγούμενο ήχο.

 

Πλέον έχω καταλήξει στο MXR ZW-44 και σε ένα TS-Moded Danelectro.

 

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει και αυτό

 

http://www.jimdunlop.com/product/m109-6-band-graphic-eq

 

σε συνδυασμό με λαμπάτη προενίσχυση με έχει βολέψει

 

H καλύτερη επιλογή είναι ένα eq pedal μπροστά από το distortion πετάλι ή τον ενισχυτή. Εν αντιθέσει με το booster, μπορείς να μπουστάρεις μόνο κάποιες ή όλες τις συχνότητες που θέλεις. Έτσι κάνεις την κιθάρα να ακουστεί προσεγγιστικά σαν στρατ, τέλε, lp κι ό,τι φανταστεί κανείς ανάλογα με το πόσες πρίμες/μεσαίες/μπάσες προσθέτεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου