Προς το περιεχόμενο

ορχηστρικο θεματακι


gregg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναπαυλα απο τις προβες ηχογραφησης και ασχολουμαι λιγο με το reason γραφοντας διαφορα θεματακια για ορχηστρα, ετσι για να ειναι γεματο το "συρταρι".

 

Το συγκεκριμενο ειναι σε πρωιμη μορφη και σε 3/4 tempo. Ειμαι λατρης των βαλς αν και αυτο στη μορφη που ειναι απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει ετσι. Παρολαυτα κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.

 

Θα ηθελα μια γνωμη πανω σε αυτο που ηδη εχω ετοιμο. Ξερω οτι εχει αρκετα λαθη αλλα το βασικο θεμα (το οποιο δεν αναπτυσεται εδω) θα παραμεινει ως εχει.

 

Σας ακουω λοιπον.

μελωδια1.mp3

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι αναρμόδιος για να πω συνθετικά ή μουσικά τι και που αν έχει λάθη .Δεν έχω γράψει τόσες ώρες ακρόασης ορχηστρικής μουσικής για να πω πράγματα ,παρόλα αυτά μου ακούστηκε όμορφα. Αν μου επιτρέπεις ένα μόνο έχω να παρατηρήσω ,αυτό το πιατίνι λίγο χαμήλωσε ή ''κόψτου'' λίγα πρίμα γιατί παραβγαίνει μπροστά

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ωραίο, λιγότερες επαναλήψεις στα τύμπανα ίσως αν δεν θέλεις κάτι υπερβολικά πομπώδες και μια καθυστέρηση στο τέλος των φράσεων θα βοηθήσει.

 

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να'σαι καλα.Οντως, τα τυμπανα θελουν αρκετη επεξεργασια ακομα και...και αρκετη μελετη απο μερους μου για το τι ταιριαζει. Παντως χρησιμο point. Πολυ καλη ιδεα για την καθυστερηση στο τελος των επαναληψεων επισης. Ταιριαζει αρκετα.

just changed avatar :p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου