messalion Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 και ποιος δεν γουσταρει παυλιδη ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
comealot Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 That's the spirit!! Βρίσκω ομοίους μου εδώ και μ'αρέσει...δεν συμβαίνει παντού αυτό! Marios_fish και που το είπες δυστυχώς δεν κατάλαβα,δεν είμαι πληκτράς ::).Είμαι ο τύπος που αν του πεις πως ο ήχος φτιάχνεται με φθηνό συνθ,θα αγοράσει ένα για να βγάζει γούστα :P Βέβαια τον προσομοιώνω με κιθάρα,αλλά δεν είναι το ίδιο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios_fish Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2011 Παιδιά κ εμένα μου αρέσει ο παυλίδης, ο άνθρωπος είναι φαινόμενο...ασε που έχει γράψει κ κομματαρες. Κ στην κιθάρα βγαίνει ο ήχος εχω την εντύπωση ότι στην πεταλίερα μου την gt-10 υπάρχει προσομοίωση synth.. Θα το ψάξω, απλώς επειδή μου αρέσουν κ οι τεχνολογίες synth θέλω να μάθω για εκείνο τον ήχο στο στο κομμάτι του ησαϊα.. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση