Προς το περιεχόμενο

Sweet dreams eurythmics sound!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα κ πάλι, φαντάζομαι οι περισσότεροι το ξέρετε αυτό το κομμάτι. Σε τι ήχο βασίζεται γενικά το συγκεκριμένο κομμάτι.. Μπορεί να φτιαχτεί σε κοrg synth..? Με με ποιους τρόπους κ ρυθμίσεις..? Ευχαριστώ πολύ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι θα γίνει με σένα? έχεις πρόβες για κάποιο μαγαζί και στέλνεις μέσω κιν την ώρα που κάνετε πρόβα γιατί δεν βρίσκεις τι να βάλεις?

 

και να πεις ότι το Korg m50 είναι και κανα δύσκολο όργανο...στα έχει όλα ανα κατηγορία και σε combi και σε prog. Στα combi απενεργοποίησε το drum track και το arp για να ακούς τον ήχο καθαρό κάτσε σπίτι και βγάλτα τα κομμάτια όπως κάνουν όλοι.

 

πόσταρες 1, πόσταρες 2 για κομμάτια... ε μην το ξεφτιλίζεις τελείως κάτσε και άκου τα.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε στην κατηγορια fast synth  κ ψάξε καποιον ηχο που να μοιαζει με αυτόν στο κομμάτι. Αν δεν κάνω λάθος, ειναι κλασσικό saw synth. Προσπάθησε να ακούσεις επίσης κ το θέμα πολύ καλά, γιατι οι περισσότεροι εκεί έξω το παίζουν λάθος!!! οχι οτι με πειράζει, απλα δες το σαν πρόκληση! μόλις βρεις τον ήχο που πλησιάζει πιο πολύ στο κομμάτι, παίξε με τα "κουμπάκια" που λένε  cut off, resonance κτλ κ αφου καταλάβεις τι κάνει το καθένα προσπάθησε να διορθώσεις τον ήχο σου. Είναι τόσο γνωστό το θέμα που κ να μην είναι ίδιος, το αποτέλεσμα είναι στάνταρ!!!! αν μπορεσω, θα σου πώ κ πως ακριβώς λέγεται ο ήχος στο Le που το έπαιζα παλια!

Everybody lies...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι σε πρόβα αλλά στην δουλειά μου κ συνήθως τελειώνω στις 12 το βράδυ οπότε μετά ασχολούμαι με την μουσική αν προλαβαίνω γιατί την άλλη μέσα πάλι δουλειά κτλ. Μια γνώμη ζητάω επειδή τώρα ασχολούμαι με το μηχάνημα πιο συστηματικά.. Τα κομμάτια τα εχω ακούσει πολλές φορές κ εχω βρει μερικούς ήχους απλώς ζητάω μια γνώμη κ τίποτα παραπάνω, αν σας ενοχλώ τότε συγνώμη κ πραγματικά ευχαριστώ όλους όσους μου λυσανε κάποιες απορίες μου που λόγω απειρίας σε αυτό το χώρο μου δημιουργούνται. Δεν ζητάω έτοιμα πραγματα αλλά συμβουλές από εσάς που είστε πιο ανώτεροι μου σε αυτόν τον τομέα.. Ευχαριστώ κ πάλι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου