ThanosJ Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Αυτες οι 11 σελιδες παντως μου δωσαν πολλη τροφη για σκεψη και πληροφοριες. Δεν ηταν καθολου αχρηστες. Ευχαριστω ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Όταν έχεις μερικές γνώμες (οι οποίες φυσικά και θα είναι υποκειμενικές) στις οποίες περιγράφεται το σκεπτικό, και ακόμη καλύτερο προέρχονται από άτομα που αντιλαμβάνεσαι μια Α έστω αξιοπιστία, τότε σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο από το αυτονόητο πήγαινε-στο-Google-και-μετά-στο-Youtube-και-πληκτρολόγησε-"vibrato pedals". Αυτό αναζητούμε κι εδώ. σε αυτο διαφωνησα με το ποστ του κυριου που εβαλε ΜΟΝΟ 1 λινκ και το αφησε ξερο Υ.Γ. bloody πες μου οτι δεν ειναι βυζι αυτο στο avatar ;D ;D Αυτες οι 11 σελιδες παντως μου δωσαν πολλη τροφη για σκεψη και πληροφοριες. Δεν ηταν καθολου αχρηστες. Ευχαριστω ολους. μα εχουμε ξανακανει θρεντ για nut και ηταν πολυ παραπανω αρα η αγορα ενος πεταλιου που στην ουσια δεν ειναι και τα 5 ευρω που κανει το nut εγω το βρισκω πολυ φυσικο να παει και παραπανω απο 11 σελιδες - απλα ο nestoras καθοτι μεγαλος (κιθαριστας) βαριεται να διαβαζει ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scott_pilgrim Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 το vibrato ειδικα νομι3ω αξι3ει τοσες κι αλλες τοσες σελιδες για τα δικα μου γουστα ειναι πιο usable απο πολλα αλλα που τυγχανουν καλυτερης αντιμετωπισης απο τις εταιρειες που φτιαχνουν πεταλια bloody sunday δεν ειπα οτι τα demos ειναι η λυση ουτε αμφισβητησα την επαφη καποιου με το αντικειμενο ( αυτο που ειπωθηκε ως αξιοπιστια , αλλα δε θελω να το αναφερω ετσι), λεγωντας πως η αποψη ειναι κατωτερη του youtube.απλα νομι3ω οτι καποια πραγματα ειναι αποψη και μερικα οχι messalion απλα διαφωνισα με το οτι αντεδρασες με το "απλα ενα video''.Και το video μια γνωμη ειναι νομι3ω.υπαρχουν γνωμες που λενε πολλα για ενα πεταλι και ειναι πιο χρηστικες απο ενα video και γνωμες που δεν ειναι We are here to make you think about death and get sad and stuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Αυτες οι 11 σελιδες παντως μου δωσαν πολλη τροφη για σκεψη και πληροφοριες. Δεν ηταν καθολου αχρηστες. Ευχαριστω ολους. Μπράβο για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Δεν κάνω πλάκα. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThanosJ Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Μπράβο για τον τρόπο που σκέφτεσαι. Δεν κάνω πλάκα. :) Ευχαριστω πολυ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση