marathon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ίσως είμαι συντηρητικός αλλά για μένα κιθάρα μη ξύλινη δεν υφίσταται. Οι εξελίξεις όμως σε διαψεύδουν. Εγώ που έχω και ξύλινες και από fiber...δεν καταλαβαίνω μεγάλες διαφορές στο παίξιμο...και είμαι και μεγαλύτερος από εσένα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ίσως είμαι συντηρητικός αλλά για μένα κιθάρα μη ξύλινη δεν υφίσταται. Σα να λέμε λαστιχένια γυναίκα. ;D Εγώ που έχω και ξύλινες και από fiber...δεν καταλαβαίνω μεγάλες διαφορές στο παίξιμο...και είμαι και μεγαλύτερος από εσένα ;) Υπάρχει κάποιος να μας πει αν όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις λαστιχένιες και τις πραγματικές γυναίκες? Θα με ενδιέφερε μια λαστιχένια (κούκλα) για practice! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Θα με ενδιέφερε μια λαστιχένια (κούκλα) για practice! ;D Να είσαι παραδοσιακός...φάε ξύλο!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ίσως είμαι συντηρητικός αλλά για μένα κιθάρα μη ξύλινη δεν υφίσταται. Σα να λέμε λαστιχένια γυναίκα. ;D Για ψυχολογικους λογους ισως...επι της ουσιας ομως πολλες φορες η μη ξυλινη εχει χιλια δυο πλεονεκτηματα...πχ με ανθρακονηματα...ουτε truss rod χρειαζεται, παναλαφρη, υγρασια δεν χαμπαριαζει(αν βγαλεις τα ηλεκτρικα την παιρνεις και παραλια για σωσιβιο αμα ψηνεσαι ;D), και απο ηχο ειναι εφαμιλλη ισως και καλυτερη(αν πιστεψουμε τα λογια καποιων οτι πιανει συχνοτητες που δεν πιανει το ξυλο). Εγω για συχνοτητες και τα σχετικα δεν ξερω αυτο που ακουω ομως δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το ξυλο.Εδω δεν ζηλευει το ακρυλικο...τι συζηταμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ξεκαθάρισα οτι είμαι συντηρητικός. Άλλωστε δεν έχω δοκιμάσει μη ξύλινη κιθάρα,και ούτε πρόκειται. ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Ξεκαθάρισα οτι είμαι συντηρητικός. Άλλωστε δεν έχω δοκιμάσει μη ξύλινη κιθάρα,και ούτε πρόκειται. ;D ;) Μπα, κλασσικό δείγμα κιθαρίστα είσαι. ;) Φαντάζομαι ότι, αν έμπαινε σε ψηφοφορία το θέμα το 1950, δεν θα βλέπαμε ποτέ Telecaster. 8) Κι'ακόμα παλιότερα δεν θα βλέπαμε ποτέ μαγνήτη σε κιθάρα. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Για ψυχολογικους λογους ισως...επι της ουσιας ομως πολλες φορες η μη ξυλινη εχει χιλια δυο πλεονεκτηματα...πχ με ανθρακονηματα...ουτε truss rod χρειαζεται, παναλαφρη, Αν πας αλλού, πχ. σε πλεξιγκλάς, ούτε πανάλαφρη (το ακριβώς αντίθετο), ούτε απροβλημάτιστη σε σταθερότητα κούρδισματος: Ampeg Dan Armstrong Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Αν πας αλλού, πχ. σε πλεξιγκλάς, ούτε πανάλαφρη (το ακριβώς αντίθετο), ούτε απροβλημάτιστη σε σταθερότητα κούρδισματος: Ampeg Dan Armstrong Σωστα εχω plexiglass και ξερω...πολυ βαρια...τωρα οσο για το κουρδισμα ειναι τοσο σταθερη(η μη σταθερη) οσο και μια ξυλινη(αν παρατηρησες το μπρατσο στην Armstrong ειναι απο ξυλο και οχι ακρυλικο ;)).Παντως διαφορες στο ηχο και υπεροχη των ξυλων και τα σχετικα...δεν υφιστανται.Ειδικα οταν μιλαμε για solid body ηλεκτρικα οργανα. Τωρα βεβαια ο καθενας εχει τα δικα του κολληματα και ακουει διαφορα αλλα οπως παντα αν περιοριστεις στο ηχο δυσκολα καταλαβαινεις.Εδω μεχρι και τσιμεντολιθο εκανε ενας μαγκας (που διαφημιζε τους piezo μαγνητες του) να ακουγεται σαν κανονικη ακουστικη κιθαρα.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ηλεκτρικες κιθαρες ;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2011 Κατι σε αλουμινιο ισως ;)? http://www.alumisonic.com/guitars.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2011 Μια από τις carbon της oni guitars (καστομάς βέβαια αυτός): Με αυτή την κιθάρα παίζεις εύκολα το γνωστό σουξέ Πού να βρω μαγνήτη να σου κάνει ;D ;D (τραγουδιέται στο σκοπό του "Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει") "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση