ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΤΟ Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα σας λοιπον κι απο 'μενα ... Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να παω την κιθαρα μου να μου βαλουν "ταπα" στο ηχειο, στη θεσσαλονικη ??? Υπαρχει κινδυνος να καταστραφει η κιθαρα ?? Ευχαριστω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Δε νομιζω οτι χρειαζεται να την πας καπου! Απλως να εχεις τη διαμετρο της τρυπας ;) πχ http://www.rihardos.gr/el/eshop?category_id=124&page=shop.browse&limit=10&limitstart=20 ;) Λογικα θα εχει και αλλα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΑΤΟ Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την πληροφορια αυτη ..... Θα παρω ενα τηλ .. αυριο να το σιγουρεψω αν ειναι και ασφαλη η διαδικασια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Γιατι να στη βαλουν? ειναι τοσο ευκολο οσο το να βαλεις το καπακι σ΄ενα βαζο.... εξαλλου δεν παιζει να γρατζουνιστει η κιθαρα γιατι ειναι απο καουτσουκ. Ουτε χρειαζεται να μπει πολυ εφαρμοστα για να κανει τη δουλεια της. Το μονο προβλημα ειναι το αισθητικο.... :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papa_roach1992 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Γιατί να βάλεις τάπα? τι κάνει? Είναι για να μην σου πέφτει η πένα μέσα? Γιατί εμένα μια φορά μου είχε πέσει και μετά δεν έβγαινε έυκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Γιατί να βάλεις τάπα? τι κάνει? Είναι για να μην σου πέφτει η πένα μέσα? Γιατί εμένα μια φορά μου είχε πέσει και μετά δεν έβγαινε έυκολα. ΘΕΟΣ!!! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2011 ΘΕΟΣ!!! +1234567890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Γιατί να βάλεις τάπα? τι κάνει? Είναι για να μην σου πέφτει η πένα μέσα? Γιατί εμένα μια φορά μου είχε πέσει και μετά δεν έβγαινε έυκολα. ΘΕΟΣ!!! +1234567890 ναι ναι γελατε παλιοπαιδα :D :D :D η αληθεια ειναι οτι η ταπα χρησημευει αμα γραφεις με μικροφωνο - κοβει το πολυ headroom που εχει η ακουστικη think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 η αληθεια ειναι οτι η ταπα χρησημευει αμα γραφεις με μικροφωνο - κοβει το πολυ headroom που εχει η ακουστικη και στα live γλιτωνεις τα Feedback ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 και στα live γλιτωνεις τα Feedback ;) sure thing ;) ξεχασα να το αναφερω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση