Προς το περιεχόμενο

Electric Bass Masterclass στην Θεσσαλονίκη


nikodemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

καλημέρα σε όλους τους νοιζάδες...

 

Η Sonic Ark σε συνεργασία με την GO Productions ξεκινάει μια σειρά από workshops και σεμινάρια γύρω από την μουσική και την παραγωγή μουσικής.

 

Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι η δημιουργία μιας σειράς από εκπαιδευτικά events με πολύ υψηλές προδιαγραφές τόσο σε ότι αφορά το περιεχόμενο όσο και το σύνολο της εμπειριας του κάθε συμμετέχωντα.

 

Ξεκινάμε στις 27/11 (Κυριακή) με ένα ολοήμερο workshop - masterclass για το ηλεκτρικό μπάσο με τον Κώστα Δομενικιώτη.

 

 

Το θα είναι χωρισμένο σε 3 τρίωρα τμήματα ανάλογα με το επίπεδο της ύλης (ξεκινώντας από αρχάριους και καταλήγωντας σε masterclass) με ενδιάμεσα διαλείματα για συζήτηση και καφέ μεταξύ των συμμετεχόντων (και του Κώστα φυσικά...)

 

Ο κάθε συμμετέχοντας θα πάρει τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή video το εκπαιδευτικό υλικό καθλως και ένα αντίτυπο από το τελευταίο επίσημο  album των Uthul, της μοναδικής progressive-fusion μπάντας του.

 

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα του workshop έχει ως εξής:

 

MASTERCLASS FOR ELECTRIC BASS.....

 

LEVEL1 [EXERCISES,THEORY,MODES,CHORDS,CHORD PROGRESSIONS,BASS LINES,SLAP,TAPPING]...

 

LEVEL2 [sCALES,CHORDS,ODD METER,SLAP,TAPPING,HARMONICS,4FINGER PICKING,WALKIN 'LINES.BLUES]...

 

LEVEL3-ADVANCED LEVEL- [bEBOP SCALES,TAPPING,SLAP,SWEEPING,STRING SKIPPING,LANGUAGE OF RHYTHM,SOLOING,JAZZ HARMONY]

 

Τα τμήματα θα είναι αυστηρά 5 ατόμων.

 

Πληροφορίες γύρω από τιμές , διαθεσιμότητα κλπ κλπ μπορείτε να βρείτε από τις επόμενες μέρες στα www.goproductions.gr & www.thesonicark.com

 

ή άμεσα μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικά (6984785916)

 

 

Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες αλλά και με τον Κώστα να απαντήσει σε τυχόν απορίες σχετικά με την ύλη κλπ κλπ

 

thanks for reading this  :)

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Electric Bass Masterclass με τον Κώστα Δομενικιώτη

Κυριακή 27.11 @ The Sonic Ark

Λαμπράκη 215, Άνω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

 

Η Sonic Ark και η GO Productions οργανώνουν μια σειρά από workshops (σεμινάρια) γύρω από την μουσική και την παραγωγή της μουσικής. Σκοπός του εγχειρήματος, είναι η δημιουργία μιας σειράς από εκπαιδευτικά δρώμενα με πολύ υψηλές προδιαγραφές σε ό,τι αφορά στο περιεχόμενο και στο σύνολο της εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα.

Το πρώτο σεμινάριο αφορά στο ηλεκτρικό μπάσο, θα είναι ολοήμερο και χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρακολουθήσει ένα, δύο ή και τα τρία επίπεδα δυσκολίας του workshop (αρχάριοι έως masterclass). Το σεμινάριο θα είναι χωρισμένο σε 3 τρίωρα τμήματα ανάλογα με το επίπεδο της ύλης (ξεκινώντας από αρχάριους και καταλήγοντας σε masterclass) με ενδιάμεσα διαλλείματα για συζήτηση και καφέ μεταξύ των συμμετεχόντων και του Κώστα.

Ο κάθε συμμετέχοντας θα πάρει σε έντυπη και σε μορφή video το εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ένα αντίτυπο από το τελευταίο επίσημο album των "Uthul", της μοναδικής progressive - fusion μπάντας του.

 

Σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα του workshop έχει ως εξής:

 

Level 1 - 11:00-14:00 (Exercises, Theory, Modes, Chords, Chord Progressions, Bass Lines, Slap, Tapping)

Level 2 - 15:00-18:00 (Scales, Chords, Odd Meter, Slap, Tapping, Harmonics, 4 Finger Picking, Walkin' Lines, Blues)

Level 3 - 19:00-22:00 (Scales, Tapping, Slap, Sweeping, String Skipping, Language of Rhythm, Soloing, Jazz Harmony)

 

Τα τμήματα θα είναι αυστηρά 5 ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ για κάθε επίπεδο. Σε περίπτωση επιλογής δύο επιπέδων το κόστος ανέρχεται στα 100€, ενώ η επιλογή και των τριών επιπέδων είναι στην τιμή των 150€.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο www.goproductions.gr (από Πέμπτη 10.11 έως και Τρίτη 22.11)

 

Λίγα λόγια για τον Κώστα Δομενικιώτη

Ο Κώστας έχει σπουδάσει ηλεκτρικό μπάσο στο Νέο και το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης, έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια κορυφαίων μουσικών όπως John Patitucci, Tom Kennedy, Stuart Hamm, Greg Howe, κ.ά. Έχει παρουσιαστεί ως "bass talent" στη στήλη "scouting report" του έγκυρου αμερικανικού περιοδικού "Bass Player" τον Απρίλιο του 1999. Είναι ιδρυτικό μέλος του progressive jazz rock μουσικού σχήματος "Uthul" (με δύο δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους). Τέλος, διδάσκει μπάσο σε ωδεία της Θεσσαλονίκης.

 

Λίγα λόγια για τη Sonic Ark

Η Sonic Ark αποτελεί συνέχεια και φυσική εξέλιξη του Rundevilrun recording studio, ενός από τα πιο δραστήρια και καθιερωμένα στούντιο ηχογραφήσεων της Θεσσαλονίκης τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις που στεγάζουν την επιχείρηση σχεδιάστηκαν από το μηδέν, έχοντας ως γνώμονα και αντικειμενικό σκοπό τη δημιουργία ενός μοναδικού πολυχώρου, που συνδυάζει άρτια μελετημένους ακουστικά χώρους, άνεση, υψηλή αισθητική και τον καλύτερο δυνατό τεχνολογικά εξοπλισμό ηχογραφήσεων.

Η Sonic Ark δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των μουσικών και οπτικοακουστικών παραγωγών, από τη δυνατότητα προβών και δοκιμαστικών ηχογραφήσεων έως μια ολοκληρωμένη state of the art παραγωγή. Σκοπός της εταιρείας είναι παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ό,τι μπορεί να έχει σχέση με τη μουσική δημιουργία και παραγωγή, υπηρεσιών που έως τώρα ήταν προσβάσιμες μόνο σε λίγους.

www.thesonicark.com

 

Λίγα λόγια για την GO Productions

Η GO Productions είναι η εταιρεία παραγωγής που ξεκίνησε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του τραγουδοποιού "γιωργου οικονομου" και η οποία ασχολείται με το management & promotion καλλιτεχνών, μουσικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων, κ.ά. Αποτελείται από έμπειρους και νέους ανθρώπους που συγκροτούν μια δυναμική ομάδα και καλύπτουν όλα τα στάδια της μουσικής παραγωγής και προώθησης. Σκοπός της go productions είναι να δημιουργήσει έναν πυρήνα από ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και ενδιαφέρονται να εξελίξουν τις δυνατότητές τους σε επίπεδο παραγωγής. Η ομάδα της go productions παρέχει booking, management, promotion, photo & video production (σε επίπεδο promo shootings, clips, lives), web programming & hosting, art design (artwork, t-shirts, etc).

www.goproductions.gr

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

.....καθώς οι μέρες πλησιάζουν θα μου επιτρέψετε ένα διακριτικό και κομψό bump  ;D

 

 

...bump λοιπόν!!!

 

:)

check my website
https://www.mixingnik.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά έκανες. Δεν το είχα δει. Πρόκειται για έναν από τους πλέον ικανούς και καταρτισμένους μπασίστες, σίγουρα στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Κώστας Δομενικιώτης και θα παρουσιάσω στις 27 Νοεμβρίου σε συνεργασία με την Sonic Arc και την Go Production 3 κλειστά σεμινάρια για το ηλεκτρικό μπάσο. Τα σεμινάρια αυτά θα αφορούν 3 διαφορετικά επίπεδα με συγκεκριμένη θεματολογία. Για περισσότερες λεπτομέρειες περιμένω τις ερωτήσεις σας μέσω του forum. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και θα βρίσκομαι εδώ κάθε βράδυ μετά τις 11μμ για να απαντάω στις ερωτήσεις σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα τμήματα θα είναι αυστηρά 5 ατόμων. Το κόστος συμμετοχής είναι 60€ για κάθε επίπεδο. Σε περίπτωση επιλογής δύο επιπέδων το κόστος ανέρχεται στα 100€, ενώ η επιλογή και των τριών επιπέδων είναι στην τιμή των 150€. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων το σεμινάριο θα αναβάλλεται ή θα ακυρώνεται (στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το ποσό συμμετοχής). Απόδειξη συμμετοχής θα δίνεται την ημέρα του σεμιναρίου.

 

 

Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή των στοιχείων του συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο, στοιχεία επικοινωνίας, αποδεικτικό κατάθεσης συμμετοχής) στο e-mail: [email protected] (από Πέμπτη 10.11 έως και Τρίτη 22.11). Αριθμός Λογαριασμού 714002310019618  (Alpha Bank).

Εναλλακτική πληρωμή για τη συμμετοχή Κυριακή 13.11 και 20.11 (17:00-19:00) στα Sonic Ark (Λαμπράκη 215).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου