Προς το περιεχόμενο

Soul Sax House Music


progmetalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί  το θέμα να μην ταιριάζει και τόσο εδω πέρα αλλα θα ήθελα να ρωτησω αν ξερει κάποιος (ίσως και dj) να μου προτεινει σελίδες η τρόπους για να βρώ τετοιου είδους μουσική (σοβαρη) πέραν απο το χάος στο youtube όπου δεν βοηθάει και τόσο..

Π.χ Σελίδες,συγκεκριμένους djs κτλ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπειδη το house στον τιτλο με μπερδευει λιγο, μπορεις να μας δωσεις 2-3 παραδειγματα του τι ψαχνεις? Κανα δειγμα απο youtube κλπ?

 

Ισως εχω μερικους καλλιτεχνες/δισκογραφικες να σου προτεινω (αν καταλαβα τι εχεις υποψην σου).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bar Beats, Soulful House, Cafe del Mar (remix sessions), Sunset & Sunrise...

 

θα βρεις έτοιμες συλλογές μιξαρισμένες αν πας σε ένα δισκάδικο (για να μπορείς να τις κατεβάσεις μετά :P) μάλλον lounge ψάχνεις.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να φτιάξεις δικά σου sets με μεμονωμένα κομάτια είναι πολύ δύσκολο απλά γιατί είναι δύσκολο στην Ελλάδα να βρεις μεμονωμένα tracks, cds&vinyl singles. Έπειτα δεν συμφέρει θα σου βγει πολύ ακριβό και η μεμονωμένη αγορά cd's και ο εξοπλισμός για τη μίξη (cdj, mixers, mkii κ τα συναφή).

 

Οπότε τελικά θα πρέπει να αγοράσεις/κατεβάσεις συλλογές mix και να διαλέξεις μέσα από εκεί ότι σου αρέσει και να τα μιξάρεις στα σωστά bpm.

 

Το δε remixing  είναι άλλο κεφάλαιο ξεχωριστό εκτός από γνώσεις απαιτούνται και εργαλεία όπως vst controller, προγράμματα μίξης και άλλα καλούδια δεν ξέρω τι κατέχεις από αυτά.

 

Επισκέψου ένα δισκάδικο στον τομέα dance να μιλήσεις με το προσωπικό να σε κατατοπίσουν να ακούσεις δείγματα και συλλογές. Ιδιαίτερα στα μεγάλα πολυκαταστήματα τύπου public είναι πολύ φιλικοί και έχουν και γνώσεις πάνω στον τομέα.

 

 

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν γνωσεις και εξοπλισμός πάνω στο mixing και το djing, απλα θέλω λίγη βοήθεια για να εμβαθύνω σε αυτο το στυλ μουσικής ...

Πολύ καλή η ιδέα να ρωτησω σε δισκάδικα και public θενκς!(απλα για να βρω κατι συγκεκριμένο όχι για να αγορασω cd κτλ... δυστυχώς....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου