Προς το περιεχόμενο

Kramer striker τα φωτα σας παρακαλω.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους και καλη χρονια.Βρηκα μια kramer striker που φαινοταν παλια στο σπιτι ενος φιλου που δεν ασχολειται πια με κιθαρα και την ειχε να σαπιζει και την λυπηθικα και την πηρα υπο την προστασια μου εναντι ενος χαμηλου χρηματικου αντιτιμου.Εχει serial που ξεκιναει απο se και εχει το banana logo στο neckplate.Ξερω οτι δεν ειναι usa και αρα δεν εχω ξαφνικα στα χερια μου μια εξαιρετικης συλλεκτικης αξιας κιθαρα,αλλα αυτο δεν ηταν και το ζητουμενο.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν μπορω να δω καπου την ακριβη χρονολογια κατασκευης της κιθαρας μιας και το vintagekramer δεν γινεται αρκετα αναλυτικο με τα overseas μοντελα καθως και αν ειναι Korean,indonesia η china.

Επισης αν καποιος την εχει ας μου πει αν αυτο το floyd rose 2 αξιζει καθολου,η να το πεταξω στα σκουπιδια πριν μπω στον κοπο να το καθαρισω και να το σενιαρω.

Ευχαριστω.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου