MaNoS-4- Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2006 Αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για ανταλλαγη λαικων ηχων για το παραπανω οργανο ας μου στειλει Π.Μ η ενα mail στο [email protected] :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2006 Επειδή έχει γίνει λίγο μπέρδεμα με το θέμα λαικών ήχων.. και σε βλέπω είσαι κοργκάκιας και ασχολείσαι κιόλας.. μπορείς να αναφέρεις τι λαικούς ήχους έχεις στο trinity; Εντωμεταξύ όποιος μπορεί και ηχογραφεί να ανεβάζαμε μερικά δείγματα όσοι έχουμε χρόνο.. λαικών ήχων. 5-6 νότες μια συνχορδία.. δεν θα πιάναν και πολύ χώρο.Συγνώμη αν ξεφεύγω από την ερώτησή σου αλλά απαντώ στο θέμα σου απλά και μόνο επειδή γράφεις μόνο korg trinity και θα με ενδιέφερε να ακούσω λαικά δείγματα. Είχα ασχοληθεί με το trinity, λίγο καιρό όμως.. αλλά δεν μπορώ να πώ πως ξεχώρισα κάποιους "λαικούς" ήχους γιαυτό και πόσταρα έδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2006 Αν εχεις το οργανο και θες μπορω να σου στειλω τα δικα μου σετακια και να διαλεξεις οτι σε ενδιαφερει.Αν εχεις και συ και κυριως για τιν καρτα (solo-tri) plus θα με ενδιεφερε περισσοτερο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2006 Φιλε μου γεια σου..δεν ξερω αν ειδες το ποστ και αν τελικα σε ενδιαφερει αυτο που γραφω..εγω παντως εχω ετοιμασει καποια πραγματακια να σου στειλω αν θελεις :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2006 Κανας πιστος για το trinity? 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση