Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Ωραιο! Καλημερα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 και απο τιμη "χαλια" ειναι ;D ωραιο παιξιμο ο τυπος thnx SF think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Με delay και tapping όλοι οι ενισχυτές ωραίοι ακούγονται. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 δεν φταιει ο μαρσαλ, η κιθαρα ειναι κουπι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Στο πολυ ωραιο βιντεακι, αυτο που ειναι εντυπωσιακο νομιζω οτι δεν ειναι τα καθαρα του ενισχυτη , αλλα το παληκαρι και τα χερακια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Όλα καλά!! Μιά χαρά ακούγονται οι δυναμικές και οι αρμονικές του ενισχυτή. Είναι τελικά ο 1974χ απίστευτο εργαλείο... αν κολλήσεις με τους "σωστούς" Marshall την πατάς άσχημα... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Sorry για το flash :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Όλα καλά!! Μιά χαρά ακούγονται οι δυναμικές και οι αρμονικές του ενισχυτή. Είναι τελικά ο 1974χ απίστευτο εργαλείο... αν κολλήσεις με τους "σωστούς" Marshall την πατάς άσχημα... Αυτον τον ενισχυτη ρε παιδι μου σαν να τον εφτιαξαν ΕΙΔΙΚΑ για Tele..... :)..πιο ταιριαστο ενισχυτη με τα μωρα μου δεν εχω ξαναματαπαιξει...,και εχω παιξει....πολλους.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leftshreder Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 καλοοοοοοοοοοοο............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση