Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ενισχυτή… ποιόν να επιλέξω αντί αυτού?


renata5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά!! λοιπόν έχω ένα προβληματάκι! Αγόρασα από το thomann πριν 1-2 βδομάδες ένα μικρό ενισχυτή http://www.thomann.de/gr/peavey_vypyr_15.htm όμως μ εμφανίζει κάποια προβλήματα όπως να κολλάει κ να χρειάζεται επανεκκίνηση, ορισμένες φορές όταν κολλάει ακούγετε ένα συνεχές σφύριγμα, μου διαγράφει τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις που θα του φτιάξω κτλ. Σκέφτομαι λοιπόν να τον γυρίσω πίσω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω, να πάρω τον ίδιο πάλι μήπως έτυχε κ βγήκε με ελάττωμα? Ή να πάρω κάτι άλλο? Μετά είδα και αυτόν αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο http://www.thomann.de/gr/peaveyrage_258.htm . Εσείς τι μου προτείνετε? Μήπως έχετε και κάτι άλλο καλύτερο κατά νου? Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε γνώμες άμεσα, για να μην λήξει το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών που έχω να τον γυρίσω πίσω…

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δυστυχώς ο 15ρης δεν έχει midi in ώστε να μπορέσεις να του αλλάξεις το firmware. Σαφώς και θα τον γυρίσεις πίσω αλλά αν είναι να πάρεις το ίδιο μοντέλο προτίμησε τον 30ρη που έχει το midi in για αλλαγή firmware, αν τυχόν σου παρουσιάσει κι αυτός προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου πρότεινα να τον στείλεις πίσω και να πάρεις αυτόν http://www.thomann.de/gr/fender_mustang_i.htm

Πολύ καλύτερος και με άπειρες δυνατότητες ρυθμίσεων. Προτείνω γιατί και εγώ βρισκόμουν στη θέση αγοράς ενισχυτή σε αυτά τα λεφτά κ μετά από πολύ ψάξιμο κατέλιξα σε αυτόν (εγώ πήρα βεβαια τον Mustang II αλλά είναι το ίδιο πράγμα) γιατί εχει το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου που είναι το usb!

Επίσης ο αμέσως για μένα είναι αυτός http://www.thomann.de/gr/roland_cube20xl.htm

δεν ξέρω βέβαια πόσο αυστηρό είναι το όριο των χρημάτων σου αλλά και οι 2 αξίζουν πιστεύω περισσότερο απο τον PEAVEY

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O peavey vypyr προσφέρεται περισσότερο για high-gain πράγματα, ενώ ο mustang για καθαρά/vintage πράγματα...

 

Ο peavey rage προσφέρεται ως stand για έναν από τους δύο παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σας πω, εγώ επειδή είμαι φοιτήτρια, δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω χρήματα, οπότε δεν μπορώ να πάρω και τον 30αρι ούτε το roland. Άντε μόνο αν έχει μια μικρή διαφορά. Το peavey τον διάλεξα γιατί έχει πολλές επιλογές στον ήχο και όταν τον δοκίμασα μου άρεσε πάρα πολύ! Τώρα για το fender, δεν τον είχα δει! Έχω άλλες επιλογές με αυτά τα χρηματα που να έχετε δοκιμάσει??

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτός υπάρχει σαν άλλη επιλογή http://www.thomann.de/gr/line6_spider_iv_15.htm αλλά δε συγκρίνεται με τον Vypyr δυστυχώς...

 

Tσέκαρέ τον και αν σου αρέσει...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον Line 6 spider iv 30watt, τον έχω σπίτι μου. Όμως στο φοιτητικό δεν κάνει. Είναι μεγάλος και πολύ δυνατός. Οπότε δεν βολεύει. Αν και πράγματι στον ήχο καμία σχέση ο peavey με τον line 6. Από τα βίντεο που μου στείλατε (ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια!!!!) μ άρεσε πολύ ο fender Mustang I γιατί ο ΙΙ είναι κάπως πιο τσιμπημένος στην τιμή. Ωραίος μου ακούγετε αλλά ελπίζω να μην είναι σαν τον line 6 που έχω, στον ήχο. Αν και μ άρεσε πολύ και ο peavey. Σκεφτόμουνα να ξαναπάρω τον peavey αλλά λέω αν μου κάνει πάλι τα ίδια. Κάπου είχα διαβάσει ότι αυτή η σειρά της peavey είχε ελαττώματα και η εταιρία προσπαθούσε τα φτιάξει αλλααααα!!! Λέω αν τον αγοράσω και πάλι τα ίδια???

Μετά κάτι μου είπαν, ότι λέει στους fender είχε κάνει μια πατάτα η εταιρία με τον ήχο και μετά δεν το παραδέχονταν για να το βελτιώσουν … κάτι τέτοια!!! Έχω διχαστεί!!

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον Line 6 spider iv 30watt, τον έχω σπίτι μου. Όμως στο φοιτητικό δεν κάνει. Είναι μεγάλος και πολύ δυνατός. Οπότε δεν βολεύει.

 

είναι τόσο μεγάλος που να μη μπορείς να τον βολέψεις στο φοιτητικό σου δωμάτιο;

 

κατεβάζοντας την ένταση δεν μπορείς να τον φέρεις εκεί που θέλεις;

 

μου φαίνεται αλλόκοτο να πάρεις δεύτερο modeling...  ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου