The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 ... μετά απ'αυτό το video: ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ας είναι καλά ο Henry, σε τέτοιους καιρούς που ζούμε το χρειαζόμαστε... ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Zαλιστικα !!!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pat5086 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Εκτακτο: Ο Tom Anterson αυτοκτόνησε ;D Ρε παιδιά αυτό τον ήχο σαν videogame των 80s πως τον κάνει ; 'Εχει κάποιο εφφε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Εκτακτο: Ο Tom Anterson αυτοκτόνησε ;D Ρε παιδιά αυτό τον ήχο σαν videogame των 80s πως τον κάνει ; 'Εχει κάποιο εφφε; Μόνο ένα ;) ;D Δες το pedalboard ;) χαμός γίνεται ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Κι αυτο τώρα λεγεται ηχος ΚΙΘΑΡΑΣ? :P .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Κι αυτο τώρα λεγεται ηχος ΚΙΘΑΡΑΣ? :P το θέμα είναι αν ένας τέτοιος ήχος φέρνει λεφτά https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Game Over.... Insert coin to continue..... ;D ;D ;D Kορυφαιο σχολιο στο youtube: This guitar sounds like C3PO getting raped by a toaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 το θέμα είναι αν ένας τέτοιος ήχος φέρνει λεφτά Α ναι ε; Τότε παράτα τα blues και τις βλακείες. ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη κιθαρίστρια που υπάρχει Yep, η Madonna είναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Α ναι ε; Τότε παράτα τα blues και τις βλακείες. ΑΥΤΗ είναι η μεγαλύτερη κιθαρίστρια που υπάρχει Yep, η Madonna είναι ;D 1) το νερό κόφτο μου, αλλά το να παίζω μπλουζ δεν μπορείς να μου τα κόψεις 2) την ξέρω τη μαδοννα (όχι προσωπικά). Καταρχας έχεις βάλει εικόνα ενώ μιλάμε για ήχο και 2ο που ξέρεις αν έχει λεφτά? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2012 1) το νερό κόφτο μου, αλλά το να παίζω μπλουζ δεν μπορείς να μου τα κόψεις Ε τώρα με κοροϊδεύεις; Αφού παίζεις blues κομμένο το έχεις το νερό ;D Από bourbon και πάνω ;D 2) την ξέρω τη μαδοννα (όχι προσωπικά). Καταρχας έχεις βάλει εικόνα ενώ μιλάμε για ήχο Please μη με κάνεις να ψάχνω στο youtube madonna, please :'( και 2ο που ξέρεις αν έχει λεφτά? Εντάξει, μην ανησυχείς, την πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο να τη ρωτήσω μήπως έχει ανάγκη κάνα ψιλό για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, ξέρεις να βάλει πετρέλαιο και να αγοράσει καμιά κονσέρβα φασόλια. Μου είπε ότι είναι ΟΚ, πήρε η μάνα της τη σύνταξη και τη βγάζει για το Φλεβάρη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση