Προς το περιεχόμενο

εχθες παρελαβα το KORG pa-50.Need help


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν σε πειράζει το USB θα μπορούσες να επιλέξεις και την M-Audio Fast Track Pro ή την Tascam US-122 που είναι φτηνότερες και παρέχουν όλα όσα θα χρειαστείς (μάλλον) αλλά σε δίαυλο USB και με φτηνότερη τιμή' date=' ειδικά η Tascam. Κάτι πιο οικονομικό από αυτά με αξιοπρεπή ποιότητα μάλλον δεν θα βρείς...[/quote']

 

 

Ενδιαφερον προταση η Tascam

Κοιταζοντας τα διαφορα χαρακτιριστικα αναφερει οτι η καρτα ερχεται μαζι με το cubase LE. Βασικα τι μερος του λογου ειναι αυτο? Θα μπορεσω να κανω δουλεια η θα χρειαστω κατι αλλο. Και μου αρεσει η ιδεα ουσιαστικα για software original.

Βλεπω οτι οι M-AUDIO ερχονται με το ABLETON το οποιο απ'οτι καταλαβα δεν ειναι η ολοκληρωμενη version.

Τι γινεται με αυτα τα soft? :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Cubase LE είναι μια ελαφριά έκδοση του κανονικού Cubase, το ίδιο interface αλλά με περιορισμούς στα κανάλια που μπορείς να γράψεις, λιγότερα effects και τέτοιους περιορισμούς (π.χ. έχει 64 MIDI κανάλια ενώ το πλήρες Cubase έχει απεριόριστα αν ο υπολογιστής σου το αντέχει). Πρακτικά είναι μια χαρά για κάποιον που ξεκινάει, μπορείς να πάρεις το πλήρες σε μειωμένη τιμή αν εξαντλήσεις τις δυνατότητες του LE και είσαι και νόμιμος! :wink:

 

Το Ableton Live Lite είναι στην ίδια φιλοσοφία των περιορισμών στις δυνατότητες αλλά το πρόγραμμα είναι περισσότερο για φάσεις live sequencing παρά για πολυκάναλη ηχογράφηση. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο να παίζεις με διάφορα tracks και να τα "πειράζεις" σε πραγματικό χρόνο, θα σε βολέψει παραπάνω. Και πάλι μπορείς να πάρεις το πλήρες με έκπτωση αν θέλεις. Επίσης, η M-Audio είναι συμβατή με τα Pro Tools M-Powered που είναι από τα κορυφαία sequencers.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να'σαι καλα Alchemist, εχει αρχισει και καθαριζει το τοπιο....

Παντως το θεμα με το software με ενδιαφερει παρα πολυ, και απ'οτι βλεπω οι καρτες firewire και πιο ακριβες ειναι και ουσιαστικα δεν εχουν να μου προσφερουν κατι περρισοτερο απο αυτο που θελω ΚΑΙ δεν σου δινουν καποιο soft που μπορεις να χρησιμοποισησης αμεσα τουλαχιστον οι M-AUDIO. Τι να τα κανω εγω τα pro tools M powerd αμα πρεπει να τα αγορασω ΚΑΙ αυτα.

Thank you γενικα για τα info...θα την ψαξω λιγο ακομα και θα αποφασισω.

 

(και μην νομιζεις οτι γλιτωσες...θα σε ξαναενοχλησω :lol: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου