Προς το περιεχόμενο

Οχι που θα αφησω να τραγουδαει μονο o Freerock & o LK!


Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μουχαχα (χαιρεκακο γελιο)

 

Η φυση εκδικειται !!!!!!

 

Η φωνη σου (χροια) ειναι ιδανικη για να ερμηνευει κουλτουριαρικα - αριστερουτσικα - εντεχνιζοντα - ελληνικα "ροκακια" και οχι αυτα τα εκ δυσεως καπιταλιστικα ροκ κλπ που αν εχω καταλαβει καλα σου αρεσουν.  ;D

 

 

Να περασω και σε μια πιο ψυχραιμη κριτικη του ασματος. Καλη μουσικη, καλος ηχος καλη ενορχηστρωση. Οπως ομως λες κ εσυ (κ συμφωνω απολυτως) αυτο που μετραει ειναι να γραφεις ωραια τραγουδια. Το τραγουδι αυτο δε με αρεσε γιατι δεν εχει ξεκαθαρη και πιασαρικη φωνητικη μελωδια. Αυτο ολο το απαγγελτικο του πραγματος δεν ειναι το κοματι του κεικ μου...

 

 

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομίζω ότι είναι ότι πιο καλό έχω ακούσει από σένα. Νομίζω επίσης ότι το κομμάτι σηκώνει Αγγλικό στίχο (έτσι το ακούω εγώ) και φωνή από Freerock, μέχρι LK στυλ, ;D αρκεί να το ακούει και να το γουστάρει (με τον τρόπο του ο καθένας) όποιος δοκιμάσει να το πει.

Σαν κομμάτι πάντως είναι πολύ καλό.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς το φλιτζάνι του τσαγιού σου.

 

Πες το κι ετσι (παλι αυτογκολ εβαλα, τι τα θελω τα αγγλικα ο ελληναρας, αυτα ειναι για τους ιμπεριαλιστες οπαδους της μερκελ σαν τον σφ)

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τους προλαλίσαντες πως είναι το καλύτερό σου απ όσα έχεις παρουσιάσει εδώ μέσα, πλην των επαγγελματικών σου δουλειών που για να είμαι ειλικρινής δεν μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς .

Για τη φωνή ,κάποιοι άνθρωπες ,δεν το έχουμε ,ή δεν το πιστεύουμε κιόλας ,αλλά το σίγουρο είναι πως έχεις δώσει τη βασική μελωδία για να περάσει ένας τραγουδιστής φωνή ,άρα είναι μια ολοκληρωμένη σύνθεση .

Προκάλεσε τραγουδιστές να το δοκιμάσουν και διάλεξε τη καλύτερη εκτέλεση για ηχογράφηση .

Τα τύμπανα ,δεν  :), είναι κάποια σημεία που ..........Αν το ηχογραφήσεις κανονικά με μπάντα πιστεύω πως θα είναι τζετ ...............α ναι σε σημεία βάλε ρε συ και καμιά στριγκλιά στη τέλε  ;)

Μπράβο σου  :)

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ωραίο τραγούδι, αλλά τα φωνητικά, ακόμα και αν ήταν σκόπιμο να είναι έτσι όπως είναι, δεν μου άρεσαν και πάρα πολύ. Ας πούμε στο ''θα σε αγγίξω'' των ΖΗΜΙΑΑ που είχα ακούσει και είχαν παρόμοιο ύφος (στο κουπλέ) μου άρεσαν. Ίσως επειδή κάποιες συλλαβές σου ''ξέφυγαν'' ή επειδή το ρεφραίν δεν είχε κάποιο πιο ''τραγουδιστό'' μέρος όπως το προαναφερθέν κομμάτι ώστε να ''ανεβάσει'' λίγο το τραγούδι. Το μουσικό μέρος όμως το βρήκα ενδιαφέρον.

 

Όσον αφορά τον τίτλο...δεν κατάλαβα, πότε τραγούδησε ο LK?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Well done mr. SF. Θα συμφωνήσω με αυτούς που υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερή σου σύνθεση, καθώς έχοντας ακούσει και τα περισσότερα κομμάτια σου (τις προσωπικές σου δουλειές απ' την σελίδα σου), αυτό πραγματικά ξεχωρίζει. Όσο για τα λόγια δεν θα τα σχολιάσω, όχι γιατί δεν μου άρεσαν ως στίχοι ή η φωνή σου ως τραγουδιστής, αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό περνάω φάση "ορχηστρική", ακούγοντας μόνο την μουσική στα τραγούδια και αγνοώντας τα λόγια. Επίσης πιστεύω ότι γενικά σαν τραγούδι έχει προοπτική ακόμα και για hit. Και πάλι μπράβο ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μουσικά: Super σύνθεση που ακούγεται πολύ ευχάριστα!

Για την "αγριοφωνάρα" σου ;D : Δοκίμασε να το πεις μία οκτάβα πάνω και νομίζω ότι θα είσαι ΟΚ και μην αλλάξεις καθόλου το στυλ που το λες, είναι ωραίο.

 

 

σ.σ: Όταν μπήκαν τα τύμπανα νόμιζα ότι θα ακούσω το Amadeus (Falco) ;D

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου