Προς το περιεχόμενο

Gibson Flying-V7 Σπασιμο, Βοηθεια!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα συμφορουμητες,

 

χθες που ειχα προβα με το συγκροτημα μου, ειχα ακουμπησει την κιθαρα μου σε μια καρεκλα! (δηλαδη τα ποδια της κιθαρας ακουμπουσαν στο πατωμα και ο λαιμος στηριζοταν στην καρεκλα!) Ειναι μια φυσικη σταση που αφηνω τις flying-v κιθαρες μου παντα! την αφησα γιατι ηθελα να σηκωθω να κανουμε διαλειμμα!

σε καποια φαση αφου ειχα σηκωθει και ημουν ορθιος πηγα και εφτιαξα κατι στον ενισχυτη μου (που ηταν απενταντι απο την κιθαρα) και οταν γυρισα την πλατη μου την ειδα στο πατωμα! ανησυχησα πολυ στην αρχη, ηλεγξα στο headstock μηπως και ειχε σπασει αλλα αφου ηταν ολα οκ εκει δεν κοιταξα πιο κατω! οταν ομως την επιασα στα χερια μου να παιξω, ειδα πως οι χορδες ηταν σε τεραστιο υψος και πως το κουρδισμα ειχε κατεβει αρκετα! κοιταξα λοιπον καλυτερα και ειδα πως στο σημειο ενωσης του neck με το σωμα (set-through) το ξυλο ειχε ραγισει-σπασει! (δεν εχουν φυγει κομματια απο το ξυλο)

 

Τι θα κανω??? σας παρακαλω βοηθηστε με και προτεινετε μου λυσεις οσο το δυνατον καλυτερες γιατι θα τρελαθω :'(

μαζευα τοσο καιρο λεφτα και περιμενα πως και πως να βγει για να την αγορασω και επαθα κατι τετοιο μεσα σε 5

μηνες..ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν σας!

 

Σας ευχαριστω :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε είναι πολύ δυσάρεστο, αλλά έχω πάθει χειρότερα...μου έχει σπάσει από πτώση στο λαιμό, πίσω από το nut. Ευτυχώς κολλήθηκε επιτυχώς και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Θα την πας σε κάποιον καλό τεχνίτη να σου την κολλήσει. Δυστυχώς ο δικός μου πέθανε πριν 4 μήνες. Οπότε ψάξε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα και στην ίδια τη Gibson, αν μπορεί να αναλάβει την επισκευή και τι σημαίνει αυτό σε κόστος. Αυτό παράλληλα με κάποια τηλεφωνήματα στους εγχώριους μάστορες (π.χ. Οικονομάκης, Ντούκας κ.τ.λ.) για πληροφορίες από πρώτο χέρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άουτς......μόλις έζησες τον εφιάλτη των κατόχων v...

 

Εγώ θα επικοινωνούσα με τον Οικονομάκη, ακούγονται τα καλύτερα για τη δουλειά του, βέβαια οι τιμές του είναι τσιμπημένες και η λίστα αναμονής μεγάλη, αλλά θα έχεις εγγυημένο αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

μηπως μπορειτε να μου δωσετε το τηλεφωνο του οικονομακη και να μου πειτε την διευθυνση του? γιατι στο google που ψαχνω μου βγαζει αποτελεσματα μονο για καποιο δισκο o_O

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.enigmagt.gr/

 

 

Είναι το site του. Θα βρεις ότι πληροφορίες θέλεις.

Ελπίζω φίλε μου όλα να πάνε καλά.

 

Ο Οικονομάκης είναι πάρα πολύ καλός. Καλύτερα να περιμένεις παρά να γίνει

στραβή δουλειά.

 

Σου εύχομαι τα καλύτερα

Yeah Babe!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Φαντάζομαι έχεις βγάλει τις χορδές εν τω μεταξύ.

Αν ναι, η ρωγμή κλείνει τελείως ή υπάρχουν κομματάκια μέσα που έχουν φύγει από τη θέση τους και την κρατάνε λίγο ανοιχτή?

Αν η ρωγμή είναι τέτοια που το μανίκι έρχεται στη θέση του και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου ρωγμή όταν το οδηγήσεις "στη θέση του" η επισκευή είναι πολύ πιθανό να είναι τέλεια. Ο μάστορας θα βάλει κόλλα στη ρωγμή και θα σφίξει τα κομμάτια μαζί για να κολλήσουν.

 

Σε αυτή την περίπτωση "η μαστοριά" βρίσκεται στα εξής σημεία:

1) Να πάει κόλλα σε όλο το βάθος της ρωγμής χωρίς να φύγουν κομματάκια ξύλου (αν υπάρχουν κομματάκια έτοιμα να φύγουν από τη θέση τους)

2) Να φτιαχτούν βοηθητικά κομμάτια ξύλου (ή άλλου υλικού) που θα βοηθήσουν τη σωστή σύσφιξη αν το σημείο δεν επιτρέπει την τοποθέτηση απλών τάκων.

3) Να σφιχτεί όσο πρέπει και όχι πολύ περισσότερο.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια σας ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια! την κιθαρα τελικα την πηγα στον καγμακη και θα την εχω το σαββατο! μου ειπε πως ολα θα ειναι οπως πριν! μικρη ηταν η ρογμη αλλωστε (τοσο μικρη που τον προβληματισε το πως θα κυλισει η κολλα απο την μια μερια στην αλλη) και θα φαινεται ελαχιστα απο εδω και περα αν και μου ειπε πως κατι θα κανει για να μην φαινεται καθολου! ευτυχως ειναι σε σημειο που θα το βλεπω μονο εγω! αν και οσο να ναι ειναι δυσκολο να τα βρεις με τον εαυτο σου που η κιθαρα σου ειναι σπασμενη..εστω και λιγο! :/

Ευχαριστω και παλι! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στον Καγκμάκη πώς κατέληξες; Από περιέργεια ρωτάω. Είμαι σίγουρος ότι η δουλειά σου θα γίνει καλά.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου