Προς το περιεχόμενο

Music Store


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το θεωρώ απίθανο να μην το κάνει, ιδιαίτερα γνωρίζοντας το πόσο τυπικός λαός είναι οι Γερμανοί. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι εφικτό από τη φόρμα υποβολής, και να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συνεννόηση.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεωρώ απίθανο να μην το κάνει' date=' ιδιαίτερα γνωρίζοντας το πόσο τυπικός λαός είναι οι Γερμανοί. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι εφικτό από τη φόρμα υποβολής, και να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συνεννόηση.[/quote']

 

To κάνει. Ρώτα τον Αγγελόπουλο. :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τους ειχα ρωτησει και ειχαν πει οτι δεν γινεται, απλα αφηναν ενα ενδεχόμενο σε περίπτωση που ημουν μαγαζατορας

 

http://www.thomann.de/thoiw2_faq_195.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τόσο στην φόρμα παραγγελίας όσο και στη χρέωση δεν άλλαξε τίποτα. Μειώθηκε όμως αισθητότατα ο χρόνος αποστολής και το σημείο παράδοσης. Στην πραγματικότητα ο Thomann "ισοφάρισε" το Musicstore στο πιό χειροπιαστό σημείο υπεροχής του...(βλ. αποστολή με courier και παράδοση κατ'οίκον) :wink:

 

Kάποιες φορές που είχα πάρει τηλέφωνο, τους είχα επισημάνει ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία το ταχυδρομείο στην ελλάδα, και ότι ήταν προτιμότερο να βρουν άλλον τρόπο αποστολής. Και αυτό με έκανε να το σκέφτομαι κάθε φορά που παρήγγειλνα από τον τόμαν.

 

Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Music Store έχει κάποια σημαντικά προτερήματα, όπως πολύ καλό έντυπο κατάλογο και καλυτερες εποχιακές προσφορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα στέλνουν και με cash on delivery (θα γίνει και αυτό μια μέρα).

 

Πάντως οι εγχώριοι πρέπει να αρχίζουν να σηκώνονται λίγο από τις καρέκλες τους γιατί τα πράγματα έχουν αρχίσει να έρχονται ποιο κοντά και κυρίως ποιο γρήγορα!

 

Προσωπικά έχω να παραγγείλω από Ευρωπαικό κατάστημα πολύ καιρό. Προτιμώ ή το ebay.co.uk,.de ή από Αμερική που η νέα μόδα εκεί είναι το submit an offer, άσε που και πολλά καταστήματα άρχισαν να προσφέρουν και δώσεις μέσω paypal...

 

Και αν το σκεφτείς το όλο θέμα με τα τελωνεία (αν φυσικά σου στείλουν με usps) είναι ένα 23% πάνω. Σχεδόν σαν το φπα δηλαδή (που δεν το πληρώνεις στην Αμερική)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλοι μου ακούστε τι μου συνέβη πρόσφατα με το Music Store για να καταλάβετε πόσο υπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι απέναντι στους πελάτες τους.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θεωρηθεί ότι κάνω διαφίμηση στο συγκεκριμένο μαγαζί για να το ξεκαθαρίζουμε απο την αρχή.

Πρόσφατα αγόρασα από το Music Store το Line 6 PODxt Pro,Direct Digital Professional Guitar Preamp.

Η τιμή στον κατάλογο ήταν και είναι ακόμα 659.00 Ευρώ.Απο συγκρίσεις που έκανα σε πολλά on line καταστήματα ήταν η πιό συμφέρουσα πιό φτηνή ακόμα και από την Αμερική.

Αφού το παράγγειλα και ήρθε χωρίς επιβάρυνση ταχυδρομικώς μέσα σε 4 μέρες με UPS στην πόρτα μου κοιτάω την χρέωση στο τιμολόγιο και ήταν 797.09 Ευρώ.Τά πήρα κατ' ευθείαν στο κρανίο.Τηλέφωνο στην Γερμανία και μιλάω με τον υπεύθυνο για πωλήσεις στη Ελλάδα που είναι απο 1-06-2006 ο Σπύρος Μαυρίδης ο οποίος είναι Έλληνας και του λέω αυτό και αυτό.

Κοιτάει στον υπολογιστή της εταιρείας και του βγάζει 777.00 Ευρώ.Του εξηγώ για την τιμή στον κατάλογο το βλέπει και αυτός και μου λέει άσε να συνεννοηθώ με τον προϊστάμενό μου και θα σε πάρω τηλέφωνο.

Πράγματι υπήρχε τυπογραφικό λάθος στον κατάλογο και παρ' όλο που γράφει στα ψηλά γράμματα ότι "η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη και αλλαγές στην τιμή των προϊόντων" με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής.Του λέω ότι εντάξει το Music Store μπορεί και να μην με έχει ανάγκη με τόσους πελάτες που έχει από όλο τον κόσμο αλλά αισθάνομαι αδικημένος.Μου ζήτησε χίλια συγνώμη για το λάθος, ότι όλοι οι πελάτες είναι πολύτιμοι για το κατάστημα και δεν πρέπει να λέω τέτοια πράγματα και μου είπε ότι έβαλε μία σημείωση μέσα στην καρτέλλα μου που έχω σαν πελάτης του καταστήματος και σε επόμενη αγορά θα μου γίνει μία έκπτωση 20% ότι αξίας και εάν είναι αυτή η αγορά.

Όσο για την διαφορά από τον τιμοκατάλογο της εταιρείας 777.00 Ευρώ και στην χρέωση σε εμένα 797.09 Ευρώ είναι η διαφορά του ΦΠΑ στην Γερμανία 16% εμείς 19% και από τον Μαϊο του 2006 η Ελλάδα απαίτησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το πέτυχε ότι αγορά κάνουμε από το εξωτερικό να μας χρεώνουν με 19% για να εισπράτει την διαφορά 3%.

Αυτά......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου