Προς το περιεχόμενο

Martin Guitars "Ι 'll follow the sun"


chord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ολη προσπαθεια εγινε σ ενα home studio ενος ξαδερφου μ ενα μικροφωνο Shure (ουτε και ξερω μοντελο ).Ο λογος υπαρξης αυτου το κλιπακιου ειναι οτι ηθελα καποια στιγμη να εχω τις κιθαρες μου ηχογραφημενες.Επισης η επιλογη του κομματιου εγινε γιατι κατ'αρχην μ αρεσει (τι πρωτοτυπο!),αλλα και γιατι ειναι απλο και μικρο χωρις πολλα-πολλα κι ετσι δεν θα μας ετρωγε πολυ χρονο .Ετσι αφιερωσαμε περιπου ενα τριωρο,προβα δεν εγινε,

ενορχηστρωτικα εκανα οτι μου κατεβηκε επι τοπου,καναμε και μια υποτυπωδη μιξη κι οξω απ την πορτα ! ;D. Μετα παιδευτηκα αλλο τοσο για να το φτιαξω σαν κλιπακι γιατι ειμαι και ασχετος κι ετσι τολμω να παρουσιασω κατι για πρωτη φορα στο Noiz!Εννοειται κριτικη ευπροσδεκτη ;)  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Kανένα ψεγάδι (για τα αυτιά μου). Καθαρός ωραίος ήχος, το αυτό και για το παίξιμο. Τώρα που έμαθες, να ανεβάζεις πιο συχνά.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νεστορα εχουμε τζαμαρει σε καποια Νοιζομαζωξη στην Καλλιθεα και ξερω οτι  εισαι κιθαριστας με αποψη οποτε  σ ευχαριστω διπλα!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου