pericles Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Συμφωνω απολυτα Ειδες ομως με τα λεγομενα του Βλαδιμηρου οτι επεσα μεσα ? :D Ε σ'αυτο σε παραδεχομαι .Την προηγουμενη εβδομαδα επαιξα σ'ενα τετοιο (αν θυμαμαι καλα ;;) και επαθα πλακα .Ειμαι στην σκεψη να το αγορασω .Φοβερα κουρδισμενο με εντυπωσιασε +οτι ειναι και με διαφορετικο ηχο απο το δικο μου που ειναι 6''Χ 14'' ξυλινο birch (αλλος ηχος πραγματικα και δεν θα πω πιο ειναι καλυτερο γιατι απλα αλλα παιρνεις απο το ενα και αλλα απο το αλλο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Ε σ'αυτο σε παραδεχομαι .Την προηγουμενη εβδομαδα επαιξα σ'ενα τετοιο (αν θυμαμαι καλα ;;) και επαθα πλακα .Ειμαι στην σκεψη να το αγορασω .Φοβερα κουρδισμενο με εντυπωσιασε +οτι ειναι και με διαφορετικο ηχο απο το δικο μου που ειναι 6''Χ 14'' ξυλινο birch (αλλος ηχος πραγματικα και δεν θα πω πιο ειναι καλυτερο γιατι απλα αλλα παιρνεις απο το ενα και αλλα απο το αλλο.) Kορυφαιο ταμπουρο αν και δεν πετυχαινεις το Bonham κουδρισμα ευκολα.Γεινικα ομως ειναι ευκολοκουρδιστο και εχει το ''δικο'' του ηχο. Γενικα για το Δημητριου και τους Ελληνες μουσικους θα ελεγα οτι ειμαστε μιο πολυ ταλαντουχα και προνομιουχα χωρα οσο αφορα τη μουσικη παιδεια.Υπαρχουν παρα πολλα ταλεντα , πολλοι διαπρεπουν και στο εξωτερικο.Εχουμε ''σχολη'' στη μουσικη .Το ιδιο ισχυει κ για τους Ιάπωνες.Τσεκαρετε μερικα cover bands στο YT και θα καταλαβετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Kορυφαιο ταμπουρο αν και δεν πετυχαινεις το Bonham κουδρισμα ευκολα. με το 5αρι οχι με το 6,5αρι στο πιτς φιτίλι ,αν βαλεις coated emperor top & diplomat bottom & κουρδισεις Medium το πανω δερμα και αρκετα υψηλοτερα το κατω με χαλαρη φυσικα σουρντινα ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 με το 5αρι οχι με το 6,5αρι στο πιτς φιτίλι ,αν βαλεις coated emperor top & diplomat bottom & κουρδισεις Medium το πανω δερμα και αρκετα υψηλοτερα το κατω με χαλαρη φυσικα σουρντινα ;) Και εαν εχεις το 6,5'' τι θα προτεινες SF ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2012 μα σου ειπα νομιζω ,αν βαλεις coated emperor top & diplomat bottom & κουρδισεις Medium το πανω δερμα και αρκετα υψηλοτερα το κατω με χαλαρη φυσικα σουρντινα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-drummarios Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2012 Μαγκες χαιρομαι που σας αρεσε. Η υποστηριξη σας ειναι σημαντικη για να συνεχισουμε να κανουμε και αλλα τετοια βιντεος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Καλα εσεις οι ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ βγαζετε φιρμες αυτο να λεγεται!!! ;D ;D ;D Χμ από τη Ν. Ιωνία είμαι.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Ναι την ξερω την ιστορια στο περιπου.Εσεις πρεπει να ειστε Μικρασιατες ετσι δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2012 Τι να πω τώρα που δεν ειπώθηκε πιο πάνω... Τίποτα μάλλον, παρά μόνο αυτά που έχω ξαναπεί για τις δουλειές σας: εξαιρετική πρωτοβουλία, εξαιρετική συνέντευξη και εξαιρετικός ντράμερ. Μην διανοηθείτε να σταματήσετε! :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση