cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Τό΄κανες που τό΄κανες βρε Δημήτρη γράψε και το 2ο μέρος!! Μιά χαρά είναι κι έτσι πάντως, είσαι αισθηματίας!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Τό΄κανες που τό΄κανες βρε Δημήτρη γράψε και το 2ο μέρος!! Μιά χαρά είναι κι έτσι πάντως, είσαι αισθηματίας!!! 8) Είμαι ο άτιμος... ;D Είχα κάνει τη συνέχεια με (edit) παραμορφωμένες ηλεκτρικές αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα και τελικά έμεινε ορφανό. :( Σ' ευχαριστώ πολύ Φώτη! Ξέχασα να ευχηθώ χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία σε όλους! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 να μαστε και φέτος: Καλές γιορτές! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 WrTsXxx, Χριστούγεννα έρχονται (γέννηση του Χριστού), όχι Μεγαλη Παρασκευή, (ό "θάνατός" του).......Σαν πένθιμο εμβατήριο είναι... ;D Κατά τ'άλλα μια χαρά ;) Χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Μια διαφορετική, πιο μελαγχολική προσέγγιση, ενός κλασικού κομματιού. Πολύ ωραίο! :) Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2014 Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και δημιουργία 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Χαίρομαι που σας άρεσε η διασκευή μου. Προσπάθησα φέτος να είμαι λίγο πιο mainstream με κάτι πιο ελαφρύ απ το περσινό. Έχω δρόμο ακόμα. Και του χρόνου, να μαστέ καλά να διασκευάζουμε! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλό. Λίγο γκρίζο, έτσι για να ταιριάζει με τα ελληνικά Χριστούγεννα. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Έγραψα και 'γω κάτι πρόχειρο μέρες που 'ναι. Κοιμήσου όμορφο αγόρι Μέχρι να ‘ρθει η χαραυγή Κοιμήσου όμορφο αγόρι Ως να ‘ρθει το πρωί Κι η μάνα σου θα σε χαϊδεύει Και παραμύθι θα σου πει Για ήρωες που σε χειμώνες Φέρνουν την άνοιξη Σαν ήρωας που σε χειμώνες Φέρνει μια άνοιξη τρελή Η μάνα σου θα σε χαϊδεύει Και παραμύθι θα σου πει Κοιμήσου όμορφο αγόρι Τι σ’ αγαπάει η μάνα σου Τι σε ζηλεύει η αδελφή σου Τι σε λατρεύει αυτή η γη Αυτός ο γιος μου Ο ακριβός μου Με την ωραία του ψυχή Αυτός ο γιος μου Ο γελαστός μου Θα ΄ναι από μένα πιο πολύ Και στο σκοτάδι μ’ ένα του χάδι Θα φέρει την Ανατολή Ναι, στο σκοτάδι μ’ ένα του χάδι Θα κάνει ότι μπορεί κοιμήσου.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2014 Έγραψα και 'γω κάτι πρόχειρο μέρες που 'ναι. Φιλαράκι για τα χριστούγεννα και τη πρωτοχρονιά είναι το θέμα, μέρες που είναι, όχι για τις εκλογές, τι κομουνιστικά είναι αυτά λαίμαι? Είσαι εκτός θέματος, άκου ο υιός σου θα φέρει την ανατολή, ο Ιησούς ρε παλαιοκομούνι θα τη φέρει ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση