Προς το περιεχόμενο

amp trouble


giorgosoik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στο forum!Ειμαι και εγω λοιπον ενας απο τους εκατομμυρια κιθαριστες σε αυτον τον κοσμο και αναζητω εναν ομορφο ηχο διχως να ξοδεψω μια περιουσια και να αποκτησω προβληματα στη μεση..(καταλαβενετε  ::) ).εχω καταληξει σε τρεις κεφαλες που με ενδιαφερουν και θα ηθελα την γνωμη σας για το αν οι δυο αξιζουν τα περισσοτερα χρηματα ή ειναι ισαξιες(στον ειχο!) και οι τρεις.κυριο μελημα μου ο καθαρος ηχος.

vox ac30 handwired

marshall jtm45

koch studiotone 20

http://www.thomann.de/gr/koch_amps_studiotone_head.htm

http://www.thomann.de/gr/vox_ac30hwh.htm

http://www.thomann.de/gr/marshall_jtm45_2245.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως μας βαζεις να συγκρινουμε πραγματα που ειναι ανομοια και αρα δεν ...συγκρινονται..

 

Ενας μοντερνος ενισχυτης με δυο καναλια και 20 βαττ (Studiotone) ,εναν απο τους 3 κλασσικοτερους ενισχυτες ever (AC30) & τον πρωτο Fender clone που εφτιαξε ο Jim Marshall... ;D....

 

Τον πιο κλασσικο "καθαρο" ηχο τον εχει ο VOX (κλασσικο με την εννοια οτι για αυτον τον καθαρο ηχο τον αγοραζουν οσοι τον αγοραζουν) και ο JTM45 εχει ωραιοτατο καθαρο ηχο (πως να μην εχει αφου ουσιαστικα ειναι ενα κλωνος του Fender Bassman) αλλα διαφορετικου τυπου  αλλα 1200 για εναν run of the mill pcb ενισχυτη ειναι πολλα (οταν με λιγα παραπανω παιρνεις hw clone)

 

Προσωπικα θα επαιρνα τoν VOX γιατι ειναι handwired & ετσι εχει καλυτερη σχεση αξιας/τιμης.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου.Ναι γνωριζω οτι δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους(ισως τα καθαρα του koch voxιζουν λιγο) απλως φτιαχνοντας τον δικο μου ηχο θελω να αποφυγω τις κλασσικες επιλογες ενισχυτων.Ο Koch εχει μαλλον λιγο συνηθισμενο ηχοχρωμα και κατα τη γνωμη μου ο vox πρεπει να ειναι ο πιο "ξεχωριστος".Διορθωσε με αν κανω λαθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O VOX είναι VOX,ο KOCH ειναι KOCH (οχι δεν VOXιζει ιδιαιτερα,αλλα τον ειχα και ηταν θαυμασιος ενισχυτης για αυτο που ηταν) και ο Marshall ειναι Marshall....

 

Oπως σου ειπα και εγω τον VOX θα επαιρνα (αν βεβαια ειχα να δωσω 700 ευρω παραπανω θα επαιρνα αυτον)

 

http://www.dc-developments.com/cornell_plexi4550.htm

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως δεν υπαρχουν ουτε υπομονη ουτε τα παρπανω χρηματα οπωτε θα επιλεξω τον Vox μαλλον.Επειτα σε περιπτωση που αποκτησω τον vox ειχα σκεφτει να φτιαξω ενα jtm45 kit της weber.ειναι καλη λυση?την γνωριζεις?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα οι απορια μου ειναι οτι επελεξες εναν ενισχυτη 1000+ με μια μικρη στιχομυθια με τον S.F???εχεις ακουσει και συγκρινει τους 3???

 

Διορθωσε κ αυτο το 'ειχο' στο πρωτο ποστ,γτ βγαζει ματι!!

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα και δεν θα αγοραζα εναν ενισχυτη μονο και μονο απο μια συζητηση σε ενα μουσικο φορουμ.Απλως θα ηθελα να γνωριζω τον καθε παραγοντα(χρηματα,ηχοχρωμα κτλ) για να δω αν ειναι μυθος οταν θα αντικρισω τους ενισχυτες.Επειτα σαν κυριο γνωμονα εχω το αυτι μου και μονο αυτο.Οταν σε λιγο καιρο μαζεψω το πληρες ποσο θα πεταχτω στη θεσσαλονικη(ειμαι απο επαρχια) και θα δοκιμασω και τους τρεις.επειδη ειναι πολυ πιθανο ο vox να μην υπαρχει εχουμε και την λυση του Θωμα με την επιστροφη του προιοντως σε περιπτωση που δεν μου ταιριαζει.Και μην πεις αμα χρειαστει να τον επιστρεψω για τα μεταφορικα.Νομιζω σε αυτα τα χρηματα αξιζουν και μερικες ''θυσιες''.Οσο για το ορθογραφικο..μου ξεφυγε!ντροπη καποιος που ασχολειται με την μουσικη να κανει λαθος αυτην την λεξη!

Ευχαριστω για την εκφραση ανησυχιας σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου