Haris Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 +1, όλα τα batter του σετ μου είναι coated ambassador, ενώ τα κάτω είναι clear ambassador. Απλά είναι πλούσια σε αρμονικές και σε ένα σετ όπως τα Maxtone δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι αρμονικές θα ''αναδειχθούν'' ευχάριστα. Ειδικότερα ένα χαμηλού κόστους μεταλλικό ταμπούρο (εάν είναι μεταλλικό), χρειάζεται πιστεύω να του ''κόψεις τον αέρα'' με ένα δέρμα αντίστοιχο του CS ή και emperor. 8) +2! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akridas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Το ταμπουρο ειναι ξυλινο οποτε λεω για emperor επαμω/αμπασιντορ κατω και βλεπουμε... Την μποτα δηλαδη για να ακουγεται "μπαμ" χωρις πολυ βαθος πρεπει να την "μπουκοσης";; Για κουρδησμα διαβασα τα θεματα και επειδη τυχαινη να ειναι "μπας μαν" ο κολητος μου, οποτε εχω ανθρωπο να μου δωσει τις νοτες, αλλα εκτορ απ την μποτα που κουρδηζουμε σε ντο, τα υπολοιπα δεν καταλαβα που ειναι....θα εκτιμουσα καθως θα μαλιοτραβιεστε τωρα που θιγω αυτο το πονεμενο θεμα(απ οτι καταλαβα), να μου απαντουσατε ντυμπανο/νοτα και αμα δεν ειναι "σωστα" θα ξαναρωτησω για το πως κουρδιζουμε χωρις νοτες και ετσι θα ειμαστε ολοι χαπι(παναντολ :-Ρ) Ολα φιλικα και επι του χαβαλε και ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια.... once I had a dream.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 να μου απαντουσατε ντυμπανο/νοτα 16---> C 14---- E 13---- G 12---- A 10------ B 8------ C ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Akridas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2013 Θα εβαζα στοιχημα οτι θα απαντουσες πρωτος μελοντικ, απλα οχι τετοια ωρα :P :P :P Ευχαριστω!!:-) once I had a dream.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Απ ότι φαίνεται και τελευταίος ;D Μια διόρθωση απο ένα εκ παραδρομής λάθος 10--- C 8-----E Αν θέλεις και τις υπόλοιπες, να κάνεις χρωματική κλίμακα, να σε πω το μυστικό ... ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2013 Επ σας επιασα !!!!!!!!!!! Εγω οταν δεν βαριομουνα (στα νιατα μου ) κουρδιζα σε πεμπτες με το πιανο η το μπασο. Απ'οτι θυμαμαι ο δασκαλος μου (εκεινη την ωραια εποχη ) μου ελεγε:κασα σε F ,ταμπουρο σε F καποιες οκταβες πανω,10 '' σε Α# ,12 '' σε D#, και 14'' η 16 '' σε G# . Αν εχουμε περισσοτερα τυμπανα πχ τομς κουρδιζουμε σε τριτες αναγκαστικα . Αν θες πραγματικα να δεις & ν'ακουσεις κουρδισμα τυμπανων μπες στο tube και δες τον Terry Bozzio με το σετ των 24 και βαλε τομ και 6 -8 κασες ::) ::) ::) ::) Θα παθεις πλακα ΑΚΡΙΔΑ .Καλως ορισες στο noiz και απο μενα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Πέρι μου, με το συμπάθειο, αυτά τα κουρδίσματα που λες, δεν βγαίνουν με τίποτα κι αν έχεις όρεξη, μπορώ να το αιτιολογήσω. Να μην τον μπερδεύομε τον άνθρωπο, γιατι με τα κουρδίσματα στα τύμπανα, είναι πολύ εύκολο, να χάσουμε την μπάλα! Οέο! ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Στα MAXTONE θα εβαζα πιο μαζεμενα δερματα. Clear Black Dot ή Pinstripes στα tom batters & clear ambassadors απο κατω & coated CS Ambassador/ambassador snare side στο snare & clear powersonic (pre-muffled) στην κασα (ή clear Pinstripe & κανα μαξιλαρακι για muffling),για να βγαλεις ηχο της προκοπης στην κασα θα πρεπει να αλλαξεις και το ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ της δερμα (ενα coated Ambassador/Emperor στο οποιο θα ανοιξεις μια μικρη τρυπα κατω δεξια ειναι μια χαρα) Τωρα για το ΠΩΣ κουρδιζουμε τα τυμπανα επειδη ειναι μεγαλη ιστορια σου προτεινω να δεις τα βιντεο του BOB GATZEN στο youtube (προσωπικα ΠΟΤΕ μου δεν κουρδιζω με...νοτες...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Πέρι μου, με το συμπάθειο, αυτά τα κουρδίσματα που λες, δεν βγαίνουν με τίποτα κι αν έχεις όρεξη, μπορώ να το αιτιολογήσω. Να μην τον μπερδεύομε τον άνθρωπο, γιατι με τα κουρδίσματα στα τύμπανα, είναι πολύ εύκολο, να χάσουμε την μπάλα! Οέο! ;D Ενταξει ρε συ αλλα κατα προσεγγιση παντα βγαινανε.ΤΟΤΕ. ;D Τωρα που τατυμπανα ειναι σαφως τεχνολογικα καλυτερα πιστευω οτι θα βγαινουν ακριβως + τα καινουργια κουρδιστηρια +τα tunning clocks για τυμπανα. Αν ανοιξουμε τετοια κουβεντα θα νυχτωσουμε.Οταν ερθω στην ''χωρα '' σου θα στα κουρδισω οπως εγραψα και το τραπεζι δικο σου. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2013 (προσωπικα ΠΟΤΕ μου δεν κουρδιζω με...νοτες...) Ok, εσύ με την εμπειρία σου και με το αυτί σου, ξέρεις πού θα σου βγάλει ωραίον ήχο ένα τύμπανο. Ένα 12άρι ας πούμε θα το πας σε Α3, είτε κουρδίζεις με νότες, είτε όχι. Αποκλείεται να το κουρδίσεις σε Ε3 γιατί θα είναι τελείως ακούρδιστο, αποκλείεται σε C4 π.χ. γιατί θα "τσοκάρει" και θα ακούγεται σαν τουμπερλέκι χειρίστου είδους. Επομένως πιό είναι το πρόβλημα, να πούμε σε έναν Χριστιανό, πήγαινε με την μία σε Α3 και θα έχεις ωραίον ήχο. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Να ακούγονται ωραία τα τύμπανα? Το να κουρδίσεις με νότες, δεν σημαίνει οτι θα σολάρεις, στην θέση της κιθάρας! ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση