Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος απο ρεύμα σε μαγαζιά σε live


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

 

Έχω το εξής πρόβλημα για το οποίο θέλω να μου δώσετε τα φώτα σας. Παίζουμε σε διαφορα μαγαζιά με την μπάντα και έχω παρατηρήσει ότι σε μερικά απο αυτά βγαίνει θόρυβος απο την κιθάρα μου (και απο το μπάσο) ακόμα και στις θέσεις 2 και 4 που ΠΑΝΤΑ  είναι αθόρυβες. Καταλαβαίνω ότι κάτι έχει να κάνει με την παροχή του ρεύματος καθώς το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται ΜΟΝΟ σε κάποια μαγαζιά. Το πρόβλημα δεν μπορώ να το εξαλείψω με το noise gate γιατί μετά σκοτώνω όλο το σήμα της κιθάρας.

 

Υπάρχει κάτι σαν φίλτρο που μπορώ να χρησιμοποιώ στο πολύμπριζό μου ώστε να εξαφανίζεται - μειώνεται αυτός ο θόρυβος;;

 

Ευχαριστώ

Φάνης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο το προβλημα συνηθως εμφανιζεται οταν δεν εχουν καλη γειωση οι ρευματοδοτες του μαγαζιου.

Στο δικο σου χωρο πιθανοτατα δεν εχεις τετοιο θορυβο (ετσι δεν ειναι ;) Δεν νομιζω λοιπον να υπαρχει ριζικη λυση απο την δικη σου πλευρα ...μονον αν αυτοι που εχουν τα μαγαζια βαλουν το χερακι στην τσεπη με τα καβουρια και φερουν ηλεκτρολογο να φτιαξει τις γειωσεις !!!Μην ετοιμαζεσαι λοιπον να τα χωσεις δεν θα εχεις αποτελεσμα και στο κατω κατω αυτος (ο ιδιοκτητης ) ειναι υπεθυνος οχι εσυ ..μην τους καλομαθαινετε... κοπριτες ειναι οι περισσοτεροι !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστά ! οι τυποι μονο λεφτά ξερουν να βγάζουν και αν πρεπει να βαλουν το χερι στην τσεπη τοτε βγαζουν σπυρια ! φυσικά δεν ειναι ολοι ετσι, εχω γνωρίσει ατομα με αντίληψη !

παραυτα, παρε και κανα DI τουλαχιστον να εισαι εσυ καλα με τον εαυτο σου και οταν παιζεις να το απολαμβάνεις και οχι να χαλιέσαι !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά υπάρχουν άφθονα παρόμοια θέματα που έχουν συζητηθεί παλαιότερα, πχ. με τα φίλτρα στα racks της Furman κλπ. Και βέβαια γίνεται - αλίμονο αν περιμέναμε από κάθε μαγαζί να δίνει καλό ρεύμα... Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να τα βρω, αλλά πιθανότατα κάποιος θα τα λινκάρει.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου