Προς το περιεχόμενο

Fender JA-90


Προτεινόμενες αναρτήσεις

με βολεύει το c μανίκι ... για τώρα δεν παίζει να την αγοράσω αλλά μπορεί στο μέλλον ..... εγώ πάντως έπαθα έρωτα με την 1 ματιά ! Αν και εγώ  λεσπαολιάζω πιο πολύ  !!!!

 

αλλά όλο με τελε και στρατ συνουσιάζομαι :P  !!! βασικά δεν τους ξέρω καθόλου τους ρ90 γιαυτό  είπα για αλλαγή  , γιατί τους ξέρω καλά αυτούς τους μαγνήτες

όλα είναι σχετικά !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mα δεν θα πάρεις μια εντελώς διαφορετική κιθάρα για να την λεσπολιάσεις (που καθόλου συμπτωματικά κάνει ρίμα και με το ξεκ%&!άσεις)... Επίσης, τελικά υπάρχει μια γνώμη από κάτοχο: http://www.noiz.gr/index.php?topic=168408.msg386744#msg386744

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν χωρανε,αλλωστε θα ειναι το λιγοτερο...αμαρτια να βγαλεις τους ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ μονους Ρ90 που φοραει αυτη η κιθαρα και να βαλεις τοσο ΧΑΛΙΑ διπλους οπως οι  490T ... ;)

 

 

 

συγνώμη δάσκαλε για την βλασφημήα μου  :-X  :-X  :-X !!!!  ;D

όλα είναι σχετικά !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... τώρα αν δεν θα με βόλευε ο ήχος της θα άλλαζα μαγνήτες, κάτι  σε Gibson φάση τπτ  490T ... αλλά δεν ξέρω αν θα χωράνε !!

 

Στις μερες μας μπορεις να κανεις τα παντα. Αν τα rings των διπλων δεν κρυβουν το routing για τους P90's υπαρχουν αρκετοι (στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο) που μπορουν να σου φτιαξουν ελαφρα μεγαλυτερα πλαστικα ή ξυλινα rings και θα εισαι ενταξει. Σε αυτη τη περιπτωση θα χρειαστει να φτιαξεις και ενα ελαφρα διαφορετικο pickguard ή να κοψεις το υπαρχων. Ολα αυτα ανεβαζουν το κοστος μια φθηνης κιθαρας αλλα μπορεις να το κανεις αν θες. Επισης υπαρχουν κατασκευαστες σαν τον Ηaussel και τον Novak που σου φτιαχνουν μαγνητες που ειναι P90's εξωτερικα και απο κατω μπορουν να ειναι διπλοι ή μονοι της επιλογης σου.

 

Αν δεν εχεις παιξει με P90's προτεινω να το κανεις. Εκτος metal ειναι ιδανικοι μαγνητες για ολα τα ειδη μουσικης. Kαθαρα σχεδον Fender, γκαζια σχεδον Gibson (διπλων). Παντα σχεδον γιατι μονο η Gibson εχει βγαλει P90's με εξοδο απο 7K - 14K. Εκτος της Gibson βεβαια μονο στην Αμερικη υπαρχουν εκατονταδες κατασκευαστες που παραγουν P90's και μπορουν να σου κανουν οτι θες.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου