Προς το περιεχόμενο

βιβλια ρυθμων


miltiadis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρετω την παρεα του νοιζ και ευχομαι τα καλυτερα στις δυσκολες στιγμες που περναμε.

ηθελα την βοηθεια σας οσων γνωριζουν και θελουν να βοηθησουν.

ψαχνω βιβλια με ρυθμους στα ντραμς οπως π.χ. το cook book απο  mel bay. ακομα και για πιο προχωρημενο level δεν ειμαι αρχαριος. στην ροκ διαθεση. οχι τζαζ,λατιν κτλ.

παιζω prog rock γενικα και ψαχνω καποια βιβλια με ρυθμους να με ¨ξεκολλησουν¨γιατι πιανω τον εαυτο μου τον τελευταιο καιρο να επαναλαμβανομαι ασχημα!!! οποιος γνωριζει κατι και θελει να το προτεινει τον ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι ακριβώς (ή μόνο) ροκ αλλά θα σου ανοίξουν τους παικτικούς σου ορίζοντες:

 

Mike Johnston - Linear Drumming

Rich Latham - Advanced Funk Studies

Gary Chester - The New Breed (ειδικά με αυτό, χρόνο και διάθεση να έχεις να μελετάς...)

 

Φυσικά υπάρχουν και 100άδες άλλα, αλλά αυτά είναι τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό.

 

 

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Haris σε ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες για να απαντησεις. Φαντασου οτι του chester το εχω απλα δεν του εδωσα την πρεπουσα σημασια. Θα δοκιμασω και τα αλλα 2. Σε ευχαριστω και παλι φιλε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα τα βιβλια αλλα προσπαθησε  και το εξης : φτιαξε δικους σου ρυθμους τραγουδωντας τους σε ασχετη στιγμη (οχι πανω στο σετ ) ,ακου και τους SPOCK'S BEARD με τις πολυρυθμιες τους (η  κατι αναλογο )αλλα φροντισε να μαθεις και τους Ελληνικους ρυθμους ειδικα τα ''μονα'' ( 3/4 ,5/4 &5/8 ,7/8 ,9/8 ,11/8 ) αν τους συνειδητοποιησεις και καταλαβεις τι γινεται μετα θα αρχισεις να φτιαχνεις και συνθετους δικους σου .Θελει ομως να ανεβεις στο παλκο για μερικα χρονακια ωστε οι μελετες σου να βρουν εφαρμογη και επιβραβευση απο τους εκαστοτε συμπαικτες σου. ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pericles ευχαριστω για την απαντηση. Καταλαβα τι λες. Παιζω χρονια τυμπανα και ακουω σχεδον ολα τα ειδη μουσικης. Ειναι ασχημο να παιζεις και να επαναλαμβανεσαι. Χανει σχεδον ολη τη μαγεια του παιξιματος εαν οφ οσον σε ενδιαφερει καθε φορα να προχωρας σε νεα μονοπατια ρυθμων και φαντασιας.καποιοι εχουν μαθει 10-15γυρισματα π.χ. και παιζουν αυτα και καποιες παραλλαγες και ειναι ευτυχισμενοι.χρησιμες οι συμβουλες σου. Θα ακουσω και το γκρουπ που ειπες!!ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

και garibaldi - future sounds. μια διασκεδαστικη σπαζοκεφαλια. καποτε ενας δασκαλος εδω ειχε προτεινει και το drummer's cookbook. ριξε μια ματια και εκει ειναι εκατονταδες ρυθμοι στα 4\4. Εννοουνται κι ολα τα παραπανω! Γενικα ανοιξε βιβλια φιλε μελετησε και απλα  μην σταματησεις στις πρωτες 10 σελιδες! Αν μελετας σε βαθος χρονου θα εμπλουτισεις το παιξιμο σου που δεν σημαινει απαραιτητα παραπανω νοτες. ταπεινη αποψη ;p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ μεγαλη αληθεια ειπες φιλε  lampofgod! ποσα βιβλια σταματησαμε στις πρωτες δεκα σελιδες!! γιατι μας ''εφαγε'' η ποσοτητα και οχι η ποιοτητα! το stick control και το master studies του τεραστιου joe morello παρολο που τα μελεταω χρονια δεν τα εχω τελειωσει! ναι ντρεπομαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια! ευχαριστω για την συμμετοχη σου και που μοιραστηκες την αποψη σου μαζι μας φιλε! θα το κοιταξω σοβαρα το βιβλιο που προτεινες.ναι το υποσχομαι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παραθετω ενα λινκ με τα 25 καλυτερα βιβλια ντραμς που εχουν γραφτει ποτε αλλα και διδασκονται στα μεγαλυτερα ωδεια απο το εγκυρο περιοδικο modern drummer!! ευχομαι να βοηθησει κοσμο που θελει να γλυτωσει χρονο και χρημα!! ο λογος υπαρξης αυτου του ποστ ειναι να μοιραστουμε εντυπωσεις απο βιβλια που μας εκαναν ΄΄καλο΄΄ ή οχι!! περιμενουμε κι αλλες εντυπωσεις!

http://teman.com/drums/book2.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνονόματε Μιλτιάδη,ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα.

 

το stick control και το master studies του τεραστιου joe morello παρολο που τα μελεταω χρονια δεν τα εχω τελειωσει!

 

Αυτά δεν τελειώνουν ποτε ούτως η άλλως.  ;)

φβ/snoozeloop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου