Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με την Καρτα ηχου


romaclis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια εχω την Tascam US-600 εδω και 6 μηνες περιπου και απο τοτε που πηρα νεο υπολογιστη δεν εχει σταματησει να εχει προβληματα ενω με τον παλιο ετρεχε κανονικα χωρις θεματα.Στην αρχη συνηθως ξεκιναει να βγαζει ενα θορυβο αν παιζει κατι και μολις το σταματαω εξαφανιζεται ο θορυβος αν επισης την κλεισω την καρτα ηχου και την ξαναανοιξω παιζει κανονικα παλι για λιγη ωρα μετα ξαναρχιζει τον θορυβο ειναι πολυ εκνευριστικο.Το αλλο θεμα που εχει ειναι το Latency το οποιο το εχω βαλει στο ελαχιστο απο την καρτα ηχου και παλι εχει αρκετο. καμια λυση παιδια γτ δεν μπορω να κανω τιποτα οσο ειναι ετσι !!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Tascam εχει βγαλει μονο εναν driver για windows που η τελευταια ενημερωση ηταν το 2011 ετσι δεν εχω βαλω αλλους driver.Εχω δοκιμασει ακομα και driver αλλου μοντελου του US-800 επειδη ηταν πιο προσφατοι αλλα ουτε αυτο δουλεψε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

windows 7 64 bit της καρτας ηχου εχω driver για 64 bit και ειχα δοκιμασει να βαλω την αλλη εκδοση των 32 μπας και δουλεψει αλλα δεν με αφησε καν να κανω την εγκατασταση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να μην σε ζαλιζω δοκιμασε να παρεις τηλ.(αν δεν το εχεις κανει)στην αντιπροσωπια,απ'οτι θυμαμαι ηταν εξυπηρετικοι.παντως αν βγαλεις ακρη πες μας τι παιζει γιατι ακουγεται περιεργο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου