Προς το περιεχόμενο

ακουστική κιθάρα LAG tramontane T80


zorz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι αρχάριος και θέλω να αγοράσω μια "οικονομική" ακουστική κιθάρα (μέχρι 200 ευρώ). Το σκέφτομαι για την LAG tramontane T80 (http://france.lagguitars.com/Tramontane/80-s3477.html). Δεν χρειάζομαι pickup-preamp & cut, αλλά θέλω τα "φώτα" σας για το αν θα πρέπει να επιλέξω dreadnought (T80D) ή auditorium (T80A)? (παίζω μόνο με πένα).

Τέλος, μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιες άλλες σ' αυτά τα χρήματα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ενα γρηγορο ψαξιμο στο net θα βρεις τις γενικες διαφορες μεταξυ μιας dreadnaught και μιας auditorium. Για παραδειγμα εδω μπορεις να βρεις ορισμενες πληροφοριες (http://holeinthewood.com/body_shape?zenid=lnk34qceb4e7jrn5fl9bjg83e5)

 

Συνηθως, οι auditorium προτιμουνται για fingerstyle παιξιματα λογω του ισσοροπημενου ηχου τους. Αφου λες οτι παιζεις με πενα θα φανταστω οτι το ρεπερτοριο που θες να παιζεις τεινει περισσοτερο προς strumming και arpegio picking οποτε θα ελεγα οτι η Dreadnought ειναι καλυτερη επιλογη.

 

Βεβαια κρατα υποψην σου οτι αυτα ειναι απλα ενας γενικος μπουσουλας και ειδικα σε αυτη την κατηγορια τιμης μια ισως ειλικρινης συμβουλη θα ηταν να διαλεξεις το σχημα που σε βολευει στο παιξιμο ή σου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου