gathulis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Αλλο ενα cover τώρα που γυριζει κ είμαι κλεισμένος σπιτι λόγω μεσης.Ο αγαπημένος μου κιθαρίστας ever,κ μάλλον ο μπαμπας της jazz κιθάρας.Με αρκετά λάθη αυτη τη φορα.καλα κούλουμα σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Μπράβο, πολύ ωραίος!!!! Λύσε μου μιά απορία, που τα θυμάσαι όλα τα πατήματα? (είναι και πολλά ρε γαμώτο ;D). Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να πάρεις κανένα σκάφος.... ::) ;D Περαστικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Λύσε μου μιά απορία, που τα θυμάσαι όλα τα πατήματα? Είναι Shredder αλλά δε το ξέρει.. ;D Απόλαυσα τον Κυριακάτικο καφέ... Καλημέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gathulis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Μπράβο, πολύ ωραίος!!!! Λύσε μου μιά απορία, που τα θυμάσαι όλα τα πατήματα? (είναι και πολλά ρε γαμώτο ;D). Μήπως, λέω μήπως, πρέπει να πάρεις κανένα σκάφος.... ::) ;D Περαστικά! Ευχαριστλω φίλε,να σαι καλά.δεν ξέρω βασικα πως τα θυμαμαι,μαλλον έχω καλη μνημη κ τα παίζω αρκετά.Οσον αφορά το σκάφος,να σου πω την αλήθεια βολεύομαι με τις superstrat τις κιθάρες.ασε που τα σκάφη κάνουν κ λεφτα ;D Είναι Shredder αλλά δε το ξέρει.. ;D Απόλαυσα τον Κυριακάτικο καφέ... Καλημέρα! Θα θελα πολύ να μουν shredder αλλα δεν το καταφέρνω καθόλου ;D θελει πολυ μεθοδικοτητα.Καλημερα κ να σαι καλα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Έχω κουραστεί να σου λέω μπράβο! ;D Αλλά θα στο ξαναπώ αφού πολύ με άρεσε κι αυτό το cover. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Φωτιά πήρε ο ενισχυτης ; ;D Πολυ ωραίος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gathulis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2014 Χαχα ευχαριστώ,παντα με τον καλο λογο.ειχα ξεχασει το τσιγάρο :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση