Προς το περιεχόμενο

Αγορά κεφαλής και καμπίνας για metal


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Θα σου προτεινα η χηνα να ειναι το ταβανι σου. Κριμα να δωσεις παραπανω λεφτα για τον ΠΡΩΤΟ σου λαμπατο. Μετα μπορει να αλλαξεις τελειως γουστα η για οποιοδηποτε λογο να θελεις να αλλαξεις. Τεσπα η επομενη προταση ειναι αυτη για Κεφαλη http://www.thomann.de/gb/bugera_6262_infinium.htm και για καμπινα που παιζει επισης σημαντικο ρολο αυτη (σε και γαμω τα χρωματακια) http://www.thomann.de/gb/orange_ppc212cob.htm

 

Για το τελευταιο ερωτημα σου η κεφαλη περιλαμβανει το footswitch τον ποδοδιακοπτη δηλαδη που κανει την δουλεια που κανεισ εσυ με το χερι στον λανευ λογικα

 

"Bugera 6262 Infinium, e-guitar head, 120 watts, 2 channels (clean/crunch and lead), 4x 6L6 poweramp valves, 6x 12AX7 thomann preamp valves, 3-band EQ, integrated reverb, presence control, FX-loop, switchable impedance (4,8 and 16 ohms), valves no longer need to be matched in pairs, different types of valves can be combined in the preamp stage of any valve amplfier, tried, tested and proven increased thomann life time, incl. footswitch (channel and FX Loop)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Παιδιά έχω βρει κάτι mesa boogie στο ebay σε κάτι τιμές τρελές? Ισχύουν αυτές? Κι αν ισχύουν και είναι απo US θα πληρώσω κι άλλα για τελωνείο? Ευχαριστώ!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σε όλους. Για περίπου 10 χρόνια παίζω μ' έναν ενισχυτή Laney 30 watt και με προσομοιωτές από Pod Farm. Τώρα αποφάσισα να συγκεντρώσω χρήματα για αγορά κεφαλής και καμπίνας. Θα ήθελα κάτι επαγγελματικό, οικονομικό βέβαια (μέχρι 1000 ευρώ), που να μου δίνει ζεστό και ογκώδη metal ήχο όπως Petrucci, Andy James, Jeff Loomis. Είμαι ανίδεος από αυτά οπότε ότι γνώμη εκφραστεί θα μου είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ!!! :)

kαλησπερα και απο εμενα.

Εχεις μπαντα η το θελεις για το σπιτι;

Εαν δεν εχεις,εχεις σκοπο στο μελλον;

metal και φραπε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Καλησπέρα! Όχι αυτό το διάστημα δεν έχω μπάντα αλλά αυτό που θα πάρω θέλω να βγάζει και πρόβες/live. Δεν εχω μπάντα γιατί μετακόμισα, θέμα χρόνου είναι να κανακάνω οπότε το θέλω και για το σπίτι και για μπάντα. Τι προτείνεις? :)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα κάτι επαγγελματικό, οικονομικό βέβαια (μέχρι 1000 ευρώ), που να μου δίνει ζεστό και ογκώδη metal ήχο όπως Petrucci, Andy James, Jeff Loomis. Είμαι ανίδεος από αυτά οπότε ότι γνώμη εκφραστεί θα μου είναι χρήσιμη. Ευχαριστώ!!! :)

 

Καλημέρα!

 

Λοιπόν χωρίς να θέλω να κριτικάρω οποιαδήποτε άλλη γνώμη έχει ακουστεί ως τώρα, θα σου έλεγα να μην πάρεις τίποτα ακόμα.

Οι κιθάρες που ακούς σε δίσκους και live και κυρίως σε δίσκους έχουν περάσει από πολλά στάδια επεξεργασίας, κομπρεσαρίσματος κτλ, οπότε μην περιμένεις οτι απλά θα βάλεις την κιθάρα σου πάνω στον ενισχυτή και θα ακούσεις το ίδιο πράγμα.

Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η κιθάρα που έχεις (πχ. μαγνήτες).

 

Επειδή απο ότι κατάλαβα τώρα ξεκινάς να ψάχνεις, θα σου έλεγα να μείνεις λίγο ακόμα με αυτό που έχεις και προσπάθησε να ακούσεις/δοκιμάσεις όσα περισσότερα μηχανήματα μπορείς. Πχ. πήγαινε σε ένα στούντιο και δοκίμασε εκεί τους ενισχυτές που έχει να δεις τι σου αρέσει και τι όχι. Ψάξε (έστω και με VST) τι κάνει το κάθε εφφέ και μην πάρεις στα τυφλά ένα tubescreamer.

 

Ερωτήσεις/food for thought:

 

- Θέλεις μόνο για μέταλ ή κάτι πιο all-around? πχ. με 1Κ παίρνεις έναν Marshall JVM που για metal σκοτώνει..

- Σε πρόβες θα παίζεις σε στούντιο ή σε δικό σας χώρο? Αν παίζεις σε στούντιο, γιατί θες και καμπίνα και δεν χρησιμοποιείς οτι έχει εκεί?

- Σε live λογικά θα παίζεις με μικρόφωνο στον ενισχυτή ή line out στην κονσόλα (ή και τα 2) ---> δεν χρειάζεσαι πολλά watt..

 

Συμβουλή: ότι και να διαβάσεις, εμπιστέψου τα αυτιά σου, τι σου αρέσει εσένα σαν ήχος.

Καλό ψάξιμο  :)

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου!!!! Θα τα βάλω όλα κάτω και θα σκεφτώ. Θα δοκιμάσω και κανένα μηχάνημα έχεις δίκιο!!!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- Θέλεις μόνο για μέταλ ή κάτι πιο all-around? πχ. με 1Κ παίρνεις έναν Marshall JVM που για metal σκοτώνει..

 

Και με λιγότερα χρήματα βρίσκεις και από τις αγγελίες του forum, πχ. http://smart.noiz.gr/details.php?id=183120

 

Ο JVM είναι φοβερός ενισχυτής, από τους αγαπημένους μου πλέον και μπορείς να παίξεις τα πάντα με αυτόν και πολύ καλά μάλιστα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου