S9F Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Ελα υπερβολικε, οπως τα εχω (δυο ψαρια σε 500 λιτρα, και μερικες γαριδουλες σε 150 λιτρα, και με φιλτρα τουμπανα) μια φορα την εβδομαδα το 30% αλλαγη, καλα ειναι 8) Αιντε ψαροκαμμενε, κι εδω για ενυδρεια θα μιλαμε? ;D Άσε Σπύρο μου έχει μείνει μόνο ένα 400άρι ενυδρείο απο παλιά και έτσι όπως το βλέπω άδειο τόσα χρόνια μου ρχεται να το ξαναστήσω θαλασσινό...Δυστυχώς ,όμως, λόγω συχνών ταξιδίων όπως σου είχα πει είναι αδύνατον να το συντηρώ... :( Τέλοσπαντων,σταματώ εδώ γιατί θα πάρουν τα...ψαροντούφεκα οι άλλοι... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Σπύρο τι να πω...εξαιρετικό! 8) Εκτός από το παίξιμο πέτυχες και πολύ καλό ήχο. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Το άκουσα και γω και παρόλο που το θεωρώ εξαιρετικό cover έχω μια μικρή ενσταση αν μου επιτρέπεις και είναι μάλλον παρατήρηση που έκανα συγκρίνοντας το με το original. Δεν ''αρμέγεις'' τη νότα. Δηλαδή τα δάχτυλα σου μένουν πολύ λίγο πάνω στις νότες ειδικά στο αρχικό riff (όχι ότι βιάζεσαι ή ότι εισαι εκτός χρόνο ή δεν έχεις τεχνική-αν ειναι δυνατόν). Δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως καλύτερα. Κάπου το έλεγε ο Satriani σε έναν μαθητή του σε βίντεο στο youtube . Πάντως δεν θα μπορούσα να το παίξω καλύτερα πιστεύω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Να και το βίντεο Kάπου στο 7.30 το λέει. ''Milking the note'' ή κάπως έτσι. Εξαιρετικό όμως και αυτο που αναφέρω είναι ΣΙΓΟΥΡΑ λεπτομέρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Ρε Σπύρο έλεος. Μας έχεις μαμήσει τελευταία. ;D Είπαμε, Πάσχα, γιορτή της αγάπης, όχι της καταρράκωσης του ηθικού μας... +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Κατ'αρχην ευχαριστω και παλι. Το άκουσα και γω και παρόλο που το θεωρώ εξαιρετικό cover έχω μια μικρή ενσταση αν μου επιτρέπεις και είναι μάλλον παρατήρηση που έκανα συγκρίνοντας το με το original. Δεν ''αρμέγεις'' τη νότα. Δηλαδή τα δάχτυλα σου μένουν πολύ λίγο πάνω στις νότες ειδικά στο αρχικό riff (όχι ότι βιάζεσαι ή ότι εισαι εκτός χρόνο ή δεν έχεις τεχνική-αν ειναι δυνατόν). Δεν μπορώ να το εξηγήσω κάπως καλύτερα. Καταλαβα τι εννοεις, και εχεις δικιο που σου φανηκε ετσι, αλλα δεν ειναι ο λογος οτι δεν "αρμεγω" τις νοτες. Ειναι απλη η εξηγηση. Oπως εγραψα πριν, το παιζω με δικο τροπο, ετσι και την πρωτη φραση (οπως και πολλα αλλα στη συνεχεια) τα παιζω διαφορετικα, βαζωντας περισσοτερες νοτες. Ετσι συμβαινει να φαινεται οτι δεν μενω πολυ στις νοτες, γιατι στον ιδιο χρονο μεσα, πρεπει να χωρεσω περισσοτερες. Δες τα tabs παρακατω και θα καταλαβεις τι εννοω. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Ρε εσυ εισαι μορφωμενος λαιμαι! :D Τι παρτες ειν τουτες? Σπυρο ειναι εξαιρετικο,εισαι μεγαλος παιχτης! ;) Εξαντλωντας την αυστηροτητα που αρμοζει για εναν παιχτη του επιπεδου σου και διυλιζοντας τον κωνωπα,θα ελεγα οτι μου ελειψε λιιιγο ο ''αερας'' στην ''ερμηνεια'' γιατι για ερμηνεια προκειται οπως ουσιαστικα εξηγεις και παραπανω. Οταν λεω αερα,εννοω αυτη την αλητικη αυτοπεποιθηση που εχει καταφερει ο Σατριανι στο κομματι.Αλητεια που δεν καταγραφουν οι παρτιτουρες και διαφοροποιει την ερμηνεια απο τη διεκπεραιωση. Εν τελει,μακαρι να μπορουσαμε κι εμεις τοσο καλα... :'( Σ ωραιος! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Λαιμαι φιλως, πτυχια γεματος ολος ο τοιχος. ;D ;D Νσ΄σαι καλα Σταυρο. Αν ειχα και τον αερα του καραφλα .... καλα θα'ταν ε? 8) Παιζει ρολο και οτι μαλλον το εχω φορτωσει νοτες και ... "αγκυλωνει" στο παιξιμο. ;) Κατσε κι εχω ετοιμο ενα αλλο Boogie πιο παλιο και πιο ανετο για μενα ;D ;D ;D Φοβαμαι να το ανεβασω ομως. Εχω φλομωσει την κατηγορια τις τελευταιες μερες, Θα με πετροβολησουν. :-\ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Κατσε κι εχω ετοιμο ενα αλλο Boogie πιο παλιο και πιο ανετο για μενα ;D ;D ;D Φοβαμαι να το ανεβασω ομως. Εχω φλομωσει την κατηγορια τις τελευταιες μερες, Θα με πετροβολησουν. :-\ Βάλτο εσύ και θα μπω εγώ μπροστά να φάω τις πέτρες! ;D ;D ;D Σιγά να μη σε πετροβολήσουμε! Ίσα ίσα που είναι χαρά μας να σε ακούμε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Λαιμαι φιλως, πτυχια γεματος ολος ο τοιχος. ;D ;D ;D ;D ;D Ωραιο πραμα οι ταπετσαριες! Δωσε πραμα στο λαο και μη φοβου.Υπαρχουν Φανηδες λαιμαι.: Βάλτο εσύ και θα μπω εγώ μπροστά να φάω τις πέτρες! ;D ;D ;D Σιγά να μη σε πετροβολήσουμε! Ίσα ίσα που είναι χαρά μας να σε ακούμε. ;) Eγω θα χω ξυλορακετα.Αρχιζει και η σεζον σιγα σιγα... :D Παντως,επειδη εισαι πολυπλευρος παιχτης,θεωρω-αν δεν το χεις κανει-οτι πρεπει να ξεκινησεις ενα project δικο σου.Να τα βαλεις ολα στο μιξερ και να δημιουργησεις κιθαριστικη μουσικη. Σιγα σιγα,όποτε υπαρχει χρονος κ διαθεση. Πριν να ξεχρεωσουμε σαν χωρα παντως... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Κατ'αρχην ευχαριστω και παλι. Καταλαβα τι εννοεις, και εχεις δικιο που σου φανηκε ετσι, αλλα δεν ειναι ο λογος οτι δεν "αρμεγω" τις νοτες. Ειναι απλη η εξηγηση. Oπως εγραψα πριν, το παιζω με δικο τροπο, ετσι και την πρωτη φραση (οπως και πολλα αλλα στη συνεχεια) τα παιζω διαφορετικα, βαζωντας περισσοτερες νοτες. Ετσι συμβαινει να φαινεται οτι δεν μενω πολυ στις νοτες, γιατι στον ιδιο χρονο μεσα, πρεπει να χωρεσω περισσοτερες. Δες τα tabs παρακατω και θα καταλαβεις τι εννοω. Κατάλαβα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση