funkysoul Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 http://www.tdpri.com/forum/bad-dog-cafe/527988-angry-wife-over-buying-guitars.html ;D ;D ;D ;D papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Now keep in mind I only own 3 teles and 2 acoustics... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 έ, όχι και όλοι, του άλλου του κάνει δώρο η γυναίκα του λέει, καθε τρεις και λίγο μιά καινούργια κιθάρα! Που τις βρίσκουν τέτοιες γυναίκες;;;; Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soinex Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 έ, όχι και όλοι, του άλλου του κάνει δώρο η γυναίκα του λέει, καθε τρεις και λίγο μιά καινούργια κιθάρα! Που τις βρίσκουν τέτοιες γυναίκες;;;; Τις δημιουργείς ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Now keep in mind I only own 3 teles and 2 acoustics... ;D ...και συμπληρώνει, αφοπλιστικά: so definitely not overkill in my mind.. θεούλης ο τύπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 ...και συμπληρώνει, αφοπλιστικά: so definitely not overkill in my mind.. θεούλης ο τύπος Αν συγκρίνεις με τον μέσο όρο εκεί, δεν τον ξέρω αλλά τον φαντάζομαι, μπορεί όντως να μην είναι και πολλές. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Πολλά εξαρτώνται από τη γυναίκα του, αν έχει π.χ. 75 ζευγάρια παπούτσια ή 23 τσάντες, δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί, αν όμως είναι η Φωνή του Ορθολογισμού στα έξοδά της, ο τύπος έχει λερωμένη τη φωλιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Διδακτικό το thread από πολλές απόψεις. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PanosB Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τη γυναίκα μου. Θέλει λέει του χρόνου να μου πάρει μία Gibson Les Paul ( δεν ξέρει ακόμα πόσο κάνουν....) Φέτος με διάφορες δικαιολογίες (!χαχαχαχ) πήρα 3 ή 4 κιθάρες σε εξαιρετικές τιμές όλες ( συζυγικές τιμές όχι τιμές αγοράς)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schatten Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση