Προς το περιεχόμενο

Semi-hollow tele και neck dive


Sad_Baffoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους

 

σκεφτόμουν να πάρω ένα δωράκι στον εαυτό μου και έιδα αυτήν εδώ την κιθάρα http://www.thomann.de/gb/harley_benton_te_90qm_trans_red.htm.

 

Έχει το αγαπημένο μου σχήμα (tele), ωραίο χρώμα και P90 μαγνήτες που δεν ξαναείχα και θέλω να δοκιμάσω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το chambered σώμα. Στα reviews στο thomann, ένας Γερμανός αναφέρει ότι η κιθάρα είναι ολίγον neck heavy. Επίσης, σε καποια fora που κοίταξα, αρκετοι αναφέρουν αντίστοιχο θέμα σε thinline tele και παρομοιες.

 

Επειδή έχω ήδη μια κιθάρα με παρόμοιο ζήτημα και με ενοχλεί πολύ, ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος φίλος πρόβλημα neck dive σε παρόμοια telecaster. Τέλος να αναφέρω ότι επειδή παίζω κατα 90% καθιστος, το να χρησιμοποιήσω πιο σταθερή ζώνη δεν με βοηθάει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τη στιγμη που παιζεις καθιστος θεμα neck dive δεν υφισταται ετσι κι αλλοιως,ποτε μου δεν ειχα προβλημα neck dive με thinline ή πολυ ελαφριες tele, in fact ολες μου οι tele τετοιες ειναι,και μαλιστα με πολυ παχια και βαρΓια μπρατσα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου