Προς το περιεχόμενο

tips for live bands! Tα φώτα σας!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα για άλλη μια φορα στο forum και με αφορμή το πρώτο μου live με την καινούρια μου banda θα ήθελα τις συμβουλές σας για να αποφύγω τα παρατράγουδα και γιατί όχι να κατάληξη το θέμα σε έναν οδηγό συμβουλων για άτομα που ξεκινάνε να κάνουνε τώρα τα πρώτα τους live!

Παρεπιπτόντως να ξεκινήσω με τα δικά μου tips (δεν είμαι και επιστήμονας αλλα ούτε και ξεκίνησα χθες).

1. πένες παντού! συνήθως προσωπικά, θέλεις από το άγχος? θέλεις από την ταχύτητα? μου πέφτουνε οι πένες! οποτε σχεδόν πάνω σε κάθε monitor η ενισχυτή έχω 2-3 πένες για ώρα ανάγκης για εμενα και την υπόλοιπη banda.

2. πόνεσα πολύ για να μάθω το strap lock... ναι πάνω στην σκηνή μου έφυγε η ζώνη...! εκτος του ότι έχασα 30 δευτερόλεπτα αφήνοντας το κομμάτι με μπάσο και φωνή μονο και εκτος του ότι φαινόμουν σαν ο ηλίθιος τις παρέας ναι... τους πούλησα στεγνά!

3 μην γίνεις κολλιτσίδα αλλα μην είσαι και απαιτητικός σε εκνευριστικό βαθμό με τον ηχολήπτη! μακριά και αγαπημένα... και ένα καλο comment για τα μαλλιά του θα σε βοηθήσει... αυτός μπορεί να σε κάνει να ακούγεσαι θεός η χάος... οποτε με το καλο και το μαλακό...

έχω κιάλα αλλα θα ήθελα και την δικη σας γνώμη παίδες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου