Προς το περιεχόμενο

Πιατινια και Ελλαδα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφασισα να αγορασω καποιοα πιατινια σαν σετ ετσι οπως τα δινουν στο εξωτερικο!

Το υπαρχων μου σετ ειναι Istaniabul Samataya  που τα πηρα σαν σετ και αυτα απο τον Γερμανο γιατι δεν ειχα την δυνατοτητα να τα ακουσω απο κοντα μιας και ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα τα εχει παρατησει και δεν φερνει πλεον τιποτα παρα περιμενει να διωξει το stock του!

Ειδα λοιπον πως τα πιατινια που ενδιαφερομαι δεν υπαρχουν παλι στην Ελλαδα σαν συνολο τουλαχιστον για να τα δοκιμασω!

Τα πιατινiια ειναι Paiste kai Zildjian ακριβες σειρες και θεωρω αδικαιολογητο να μην υπαρχουν καπου για δοκιμη απο κοντα!

Καταλαβαινω οτι λογο κρισης δεν μπορεις να εχεις τα παντα σε stock αλλα πως περιμενεις σαν επιχειρηματιας να αγορασει καποιος κατι μεγαλης αξιας χωρις ουσιασιαστικα να ξερεις τι παιρνεις  μονο και μονο επειδη το εχεις διαλεξει μεσω internet!

Φυσικα μιλαω για τις αντιπροσωπιες και οχι καθε μαγαζι με μουσικα οργανα!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαινεται οτι ζεις σε αλλη χωρα!!Εδω δεν φερνουν φαρμακα επειδη τους ζητανε προκαταβολικη πληρωμη και θα φερνουν πιατινια;Ο μονος που εχει πιατινια (δεν ειναι και τοσο σιγουρο βεβαια αν εχει αυτα που θελεις ) ειναι ο Νακας !!

Δυστυχως τα χειροτερα ερχονται για τους νεωτερους!!Εμεις που μεγαλωσαμε με στερησεις ιδιαιτερων καταναλωτικων αγαθων δεν εχουμε προβλημα !!

Ορισμενα ''τσακαλια'' κατα καιρους εχουν φερει παραεισαγωγες απο  Αμερικη Ζildjian ,Sabian κλπ.Ισως τους βρεις σε καποια αγγελια στο noiz και νοιωσεις το μαχαιρι τους!! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρε την Turkish Airlines

στη Πολη αντε τραβα

εκει εχουνε τα Istanbul

τα Bosporus και αλλα

 

Πιατινια μπολικα εχουνε

για καθε ενα βαλαντιο

θα φας  κεμπαπ και μπακλαβα 

θα δεις και το Βυζαντιο

 

;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πήγαινα χαλαρά Κωσταντινούπολη αν ήθελα να αγοράσω τουρκικά πιάτα!

Μακάρι να το έκανα όταν πήρα τα Istanbul αλλά ενθουσιάστηκα απο την χαμηλά τιμή που τα είχαν βάλει τότε!

Στην Ελλάδα της κρίσης ζω και γω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία θα το παραγγείλω δώσε μια προκαταβολή και όταν έρθει παρτο και φύγε!

Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην τα παραγγείλω απ έξω;

Με όσα μαγαζιά επικοινώνησα είτε δεν τα έφερναν είτε θα επικοινωνούσαν και βλεπουμε!

Μόνο ένας μου είπε θετικά ότι θα το φέρει και σε τιμή Γερμανού κιόλας!

Θέλω να αγοράζω απο Ελλάδα αλλά με τις τακτικές κάτσε και θα δούμε και αγόρασε γουρούνι στο σακί δουλειά δεν γίνεται!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Και μην ξεχάσεις το σετ να έχει 24άρι ride!"

 

 

History_Speeches_6001_Titanic_Survivor_Eyewitness_still_624x352.jpg

 

 

"Τι μ@λ@κ@ είναι, τέλε με rosewood μου έφερες;"

 

 

width=506 height=600http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/56/Hindenburg_disaster,_1937.jpg[/img]

 

 

"Καλό το moog; Μα synth μονοφωνικό πήγες και πήρες;"

 

 

Pompeii%20film%202.jpg?ve=1&tl=1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιατινια και Ελλαδα: μια πονεμενη ιστορια

 

Αν και δεν ξερω να παταω πληκτρα, υποψιαζομαι οτι τα moog απο την τιμη τους και μονο θα εχουν τα καλυτερα κλαβιε, κατι maudio που πατησα ηταν μ@λακια, σαν χοντροκομμενο πληκτρολογιο υπολογιστη ητανε, δεν τα θελω στον οντα μου αλλα δεν εχω και για moog    

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Kostas1984!!Κωστα δεν προσπαθω να σε απαγοητευσω αλλα  τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι πλεον ασφυκτικα δυσκολα.Αυτο που προσπαθησα να σου δωσω να καταλαβεις ειναι οτι εδω και αρκετο καιρο οι ξενες εταιρειες που προμηθευουν τους εγχωριους πελατες τους ειτε προκειται για πρωτες υλες,φαρμακα ,τροφιμα,  ηλεκτρονικα Gatzets, μουσικα οργανα και πολλα αλλα αγαθα (πρωτης αναγκης η και απλα καταναλωτικα αγαθα) απαιτουν ολα τα χρηματα της παραγγελιας μετρητα και προκαταβλητεα!!Δηλαδη προτιμολογιο ,εμβασμα κλπ.Δεν παραδιδουν ουτε εναντι φορτωτικων εγγραφων παρα σε ελαχιστες περιπτωσεις που αφορουν πολυεθνικες!!Με λιγα λογια αν καποιος απο εμας θελει καποιο πιατινι η γενικα καποιο μουσικο οργανο του ζητανε προκαταβολη ωστε να εχουν ''δεμενη '' την πωληση !!Αυτη η πρακτικη βεβαια ισχυε παντα σε πραγματα που δεν υπηρχαν στο στοκ των Εγχωριων εμπορων και οχι μονο των μουσικων οργανων!!Ποσο μαλλον σε εποχη κρισης.Οποτε μην παραξανευεσαι που σου ζητανε προκαταβολη πολυ καλα κανουν!!Εχεις την εναλλακτικη της αγορας απο εξω καταβαλοντας ολο το ποσο στην τραπεζα η paypal κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά που βλέπετε στο internet με κάτι μαγαζιά σε μέγεθος ΙΚΕΑ που έχουν μέσα τα πάντα και σε stock και για δοκιμή είναι εξαιρετικά σπάνια σε παγκόσμιο επίπεδο.. Εκτός λοιπόν και αν αποφασίσεις να επισκευτείς κάτι τέτοιο σε περιμένουν δυσκολίες...

 

Εγώ έχω επισκεφτεί και κανα δυο τοπικά drumstores της Αγγλίας και γενικά η κατάσταση είναι περίπου ίδια με τη διαφορά οτι φέρνουν περισσότερες μάρκες και έχουν λίγο μεγαλύτερο stock σε πιο ακριβές σειρές. Μη φανταστείς όμως οτι είδα κάτι που να με κάνει να νοιώσω οτι στην Ελλάδα είμαστε 200 χρόνια πίσω κτλ..

 

Επι της ουσίας και για τα ελληνικά δεδομένα τώρα: Ο Νάκας στη Ναυαρίνου ΕΧΕΙ stock ακριβών σειρών Zildjian - Sabian, τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις. Ιδανικά παιρνεις και ενα τηλέφωνο πρίν πας και ρωτάς για κάτι συγκεκριμένο ή παραπλήσιο αν υπάρχει εκείνη τη στιγμή. Αν πας με ανοιχτό μυαλό και αφτιά, πιστεύω οτι με λίγη τύχη θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά. Επίσης αν κάνεις λογαριασμό σίγορα θα πετύχεις και κάποια έκπτωση.

 

Αντίστοιχα και το Drumstore στη Σουλτάνη κατα καιρούς φέρνει ακριβές σειρές Paiste Meinl και κάποια τούρκικα.

 

Μετά υπάρχει και το ίντερνετ το οποίο εξυπηρετεί σε περίπτωση πχ να βρείς το ίδιο crash που δοκίμασες και σου άρεσε σε άλλη διάσταση. Επίσης (μεταξύ σοβαρού κ αστείου) αν θες ντε και καλά να παίζεις με το ride που παίζει ο ΤΑΔΕ για ψυχολογικούς λόγους (το οποίο είναι μια χαρά λόγος btw) τότε το δοκιμάσεις δεν το δοκιμάσεις θα το πάρεις εν τέλει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pericles το θεμα δεν ειναι μονο η οικονομικη στενοτητα της αγορας!

Πολλες εταιριες ανεξαρτητου μουσικου ειδους εχουν μαζευτει σε ενα αντιπροσωπο με αποτελεσμα να φερνει λιγο απ ολα μιας και δεν εχει τα χρηματα να φερει ολο τον καταλογο της εκαστοτε εταιριας!

Δεν θα ηταν λοιπον καλυτερο να ξερουν μεχρι που μπορει ο καθε αντιπροσωπος να φτασει;

Γιατι με αυτη την τακτικη απλα διωχνεις τους πελατες!Και ενταξει οι εταιριες θα πουλησουν ειτε εδω ειτε εξω!Οι ιδιοι αντιπροσωποι ομως δεν καταλαβαινουν οτι χανουν λεφτα;

Moνο και μονο για το γαμωτο πολλοι παιρνουν απ εξω γιατι δεν θεωρουν λογικο να προπληρωσουν η να δωσουν προκαταβολη για κατι που δεν μπορουν να δουν απο κοντα και ποτε θα μπορει ο καθε αντιπροσωπος να δωσει παραγγελια και να του την φερουν!

Χαρακτηριστικα σου αναφερω οτι εδωσα προκαταβολη σε γνωστη αντιπροσωπια για τυμπανα και με διαβεβαιωσαν οτι θα με ενημερωσουν σε τρεις μερες για το ποτε θα τους ερθουν!Σε πληροφορω οτι εναμιση μηνα μετα και με πολλες πιεσεις εκ μερους μου μου εδωσαν πισω τα χρηματα λεγωντας μου οτι πλεον το μοντελο ειναι κατηργημενο που φυσικα δεν ισχυε καθως μου ειπαν στην εταιρια μετα απο επικοινωνια που ειχα!

Σε αλλο γνωστο καταστημα αποκλειστικα για τυμπανα και μετα απο επικοινωνια που ειχα  για το αν υπαρχει ενα μοντελο ηλεκτρονικων τυμπανων για αμεση αγορα και αν δεχονται την πιστωτικη μου καρτα οταν πηγα και του ειπα να το δικιμασω και ειχε ενα στημενο για δοκιμες μου απαντησε οτι δεν γινεται γιατι πανε τα δικιμαζουν και τα παραγγελνουν απ εξω!

Πως λοιπον να αγορασω απο Ελλαδα οταν με τον τροπο τους και την τακτικη τους ειναι σαν να μου λενε αγορασε απ εξω γιατι εμεις ουτε ντοματες δεν ξερουμε να πουλησουμε!

Δεν μιλαω για ολους προς θεου η πλειοψηφια ομως ειναι ετσι κατα την γνωμη μου!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ippex ο Νακας το ξερω οτι εχει καποιο μεγαλο στοκ αλλα τα περισσοτερα πιατινια που με ενδιαφερουν δεν τα εχει διαθεσιμα για αμεση αγορα τουλαχιστον στο ιντερνετικο καταστημα οπως και το σετ που ενδιαφερομαι να παρω!

Οσο αφορα το drumstore εκει εγινε το συμβαν με τα ηλεκτρονικα τυμπανα που γραφω στο προηγουμενο μηνυμα μου!

Εδω δεν με αφησε να δοκιμασω ενα σετ roland που στο τελος το αγορασα επι τοπου θα με αφηνε να δοκιμασω ακριβα πιατινια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου