Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy 7 cover piano


Παστίτσιός

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νάααα μαστεεεε και πάαααλιιιιιι ;D Μία απόπειρα μάλλον πετυχημένη, να παίξω το συγκεκριμένο κομμάτι σε "πιάνο". Το κομμάτι λέγεται Holding my thoughts in my heart και αρέσκω το! 8)

Οι συμβουλές από πιανίστες (κυρίως) είναι εντελώς απαραίτητες και καλωσορίσιμες ::) Κάντε κριτικές αβέρτα, τα βίντεο τα ανεβάζω για να πετάτε ντομάτες και αυγά, μην κρατιέστε λέμε, ειδικά τώρα με την κρίση.

 

https://youtu.be/m6gtX4rZ-gk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκει προς το τελος ιδιαιτερα εμπλεξες λιγο τα μειζονα με τα ελάσσονα στο αριστερο και λιγο στο δεξι:-). Θριλερ το εκανες λολ, δες λιγο εκεινο το σημειο για να εισαι σωστα αρμονικα. Ξαναακουσε το original.

Και σε αλλα σημεια θελει λιγο προσοχη.

H προσπαθεια πάντως εχει προοπτικές.

Keep walking!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ'αρχήν μπράβο για την επιλογή σου! Το soundtrack του FF7 είναι από τις ωραιότερες μουσικές που έχουν γραφτεί και το παιχνίδι επίσης από τα καλύτερα και δε πιστεύω να υπάρχει κάποιος που το έπαιξε και να διαφωνήσει.

 

Για το κομμάτι, στην αρχή περίμενα να ακούσω πιστή αντιγραφή της αυθεντικής εκτέλεσης, γύρω στο 0:42 νόμιζα πως παίζεις κάποια "ψαγμένη" γιαπονέζικη εκδοχή - οι ιάπωνες τό'χουν αυτό, να βάζουν διαφωνίες εδώ και κει - και αργότερα κοίταξα στα σχόλια και μπορώ να πω πως συμφωνώ με τον cod_dr. Θα πρότεινα επίσης να βάλεις και ένα μετρονόμο καθώς σε στιγμές χτυπάει κάπως η αλλαγή του τέμπου. Γενικά πάντως ήταν καλό με εξαίρεση τις άκυρες νότες.

 

Χάρηκα πάντως που είδα μια τέτοια επιλογή, γύρισα 2 δεκαετίες πίσω :). Υπάρχουν πολλάαα διαμάντια να ασχοληθείς από το συγκεκριμένο παιχνίδι! Συνέχισε την προσπάθεια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις συμβουλές σας κύριοι. Θέλω μόνο να πώ ότι το κομμάτι δεν το έμαθα με το αυτί αλλά ένα αρχείο Midi το μετέτρεψα σε παρτιτούρα(πανεύκολη υπόθεση) και έμαθα την παρτιτούρα. Ότι παίζω δηλαδή είναι από παρτιτούρα και ότι διαφωνίες πιθανόν υπάρχουν είναι παρτιτουρίσιες, εκτός και αν διαβάζοντας την παρτιτούρα μου ξέφυγε κάποια νότα who knows; Το σκέφτηκα να παίξω με μετρονόμο αλλά προτίμησα τελικά να είναι ελευθέρας βοσκής η απόπειρα. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στείλε το λινκ από το midi αν μπορείς

 

Αν και το κομμάτι το έμαθα πρίν 7 ίσως χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς από πού το κατέβασα τότε, αλλά μάλλον είναι αυτό εδώ -> http://ichigos.com/res/getfile.php?id=928&type=midi&token=5ba47c07b9b6a8f2718d94fa3f48fe9f

 

¨η αν δεν ανοίξει κανονικά το παραπάνω τότε εδώ λίγο κάτω στη σελίδα εκεί που λέει Final fantasy 7 - Holding my thoughts in my heart. -> http://ichigos.com/sheets/fi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου